BINNENKIJKEN bij bijna wereldkampioen MAX VERSTAPPEN in zijn appartement van 18 miljoen in Monaco

0

Hoe woont de man die morgen misschien wel wereldkampioen in de Formule 1 wordt op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi? Nu, heel gewoon in een appartement in Monaco, maar dan wel in een appartement van 180 m2 waar een prijskaartje van 18 miljoen aan hangt.

De residentie van Max Verstappen ligt in de sjieke wijk Fontvieille. Hij vanuit zijn ‘flat’ van 180 m2 een prachtig uitzicht op zee en kan hij binnen 7 minuten op het vliegveld van Nice zijn. Het appartement is ingericht door zijn moeder, Sophie Kumpen.


Max vindt het prima vertoeven in het land van slechts 40.000 inwoners waar het bijna altijd lekker weer is. De kooprijs van het appartement van Max ligt rond de 18 miljoen euro, maar vooralsnog huurt Verstappen het nog voor net geen 20.000 euro per maand. Mocht hij morgen wereldkampioen worden dan stijft zijn salaris met miljoenen en koopt hij misschien het appartement wel.

Als Max tot wereldkampioen gekroond wordt dan zingt Hind zondag het Nederlandse volkslied op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi. “Het hoge woord is eruit”, meldde de zangeres donderdag op Instagram. Hind verhuisde dit jaar naar Dubai.
Vorige maand zong ze ook al voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens hun werkbezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten.