BINNENKIJKEN bij BEYONCE en JAY Z die voor 400.000 DOLLAR PER MAAND villa huren om KRAAMVISTE TWEELING te ontvangen

0
Beyoncé en Jay Z hebben hun te vroeg geboren tweeling mee mogen nemen uit het ziekenhuis. Het jongetje en meisje mogen nu samen met zusje Blue Ivy en hun ouders naar een tijdelijk, superluxe huurhuis in Malibu wonen dat Beyoncé en Jay Z hebben gehuurd voor 400.000 dollar (u leest het goed) per maand. EVEN BINNENKIJKEN?

Een groter gezin betekent voor voor Beyoncé en Jay Z ook een groter huis natuurlijk. Dus heeft het echtpaar dat nu vier kinderen heeft een huis gehuurd met uitzicht op de Grote Oceaan met een woonoppervlak van 1100 vierkante m2 in Malibu. Het huis, op een stuk grond van 1.7 hectare, heeft vijf slaapkamers en acht badkamers. De villa stond te koop voor $25 miljoen.


Er is een gastronomische keuken, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een bioscoop, een wijnkelder, meerdere zwembaden en een kindvriendelijke pierenbadje. Er is een gastenverblijf en er zijn tennisbanen. Ook de privacy is gegarandeerd dankzij hoge muren rond het huis.

De bedoeling is dat het gezin er de hele zomer blijft totdat ze een permanente woning hebben gevonden in Los Angeles.


Beyoncé won zondagavond vijf BET Awards, voor beste R&B- of popartiest, video van het jaar, album van het jaar, beste videoregisseur en de publieksprijs. De zangeres was in verband met de geboorte van haar tweeling niet aanwezig bij de prijsuitreiking in Los Angeles.

Share.