BINNENKIJKEN bij BATMAN BEN AFFLECK die zijn eilandlandgoed verkoopt voor 8.9 miljoen dollar

0
Ben Affleck (45) kocht recent voor 16 miljoen euro een landhuis in Californië kocht, dus wil hij nu af van zijn oude huis in Georgia. Daar heeft hij een prijskaartje aan van 8,9 miljoen dollar, oftewel 7,6 miljoen euro, aangehangen.

Het huis ligt op Hampton Island en kijkt uit over het water van de North Newport River. De villa is geïnspireerd op de Griekse oudheid en valt op door de 25 Dorische zuilen,. Naast de hoofdwoning is er een tweede huis op het terrein met zes slaapkamers en er is ook nog een zomerhuis.


Afflecks landgoed heeft ruiterpaden en biedt rechtstreekse toegang tot de rivier en oceaan. Dat betekent ook dat er botenhuis is.

Minder goed nieuws voor Affleck is wel dat de nieuwe Batmanfilm er waarschijnlijk een zal worden hem. De film gaat, zo zegt schrijver en regisseur Matt Reeves, over een jonge versie van de superheld en dus is de Hollywoodacteur te oud om een jonge Dark Knight te spelen.


Met ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, ‘Suicide Squad,’ en ‘Justice League’ heeft Ben Affleck al drie rollen als Batman op zijn naam, maar daar blijft het dus bij. Geruchten willen dat de volgende Batman-film draait om flashbacks van een jonge Bruce Wayne of dat hij zou verschijnen als een soort mentor, maar die opties lijk vergezocht. Veel waarschijnlijker is een reboot met een jongere acteur. Reeves zou Jake Gyllenhaal al gevraagd hebben, maar die weigerde.

credit: savannah.evusa.com/Richard Leo Johnson