BINNENKIJKEN bij balende MARGA BULT die haar BOERDERIJ nu wil slijten tegen ABSOLUTE BODEMPRIJS

0
“Balen! Mijn boerderij was al verkocht. Na ruim vijf maanden nog geen geld bij de notaris”, schrijft Marga Bult (61) op haar twitter. De voormalig Babe-zangeres die nu voor TV OOst werkt vervolgt met: “Nu opnieuw in de verkoop tegen absolute bodemprijs.” Die bodemprijs blijkt €795.00 te zijn. En dat is niet duur voor een boerderij geschikt voor multi bewoning, Bed & Breakfast of wonen en werken onder één kap. EVEN BINNENKIJKEN?

De boerderij met maar liefst met elf slaapkamers werd vijf maanden geleden verkocht, maar helaas kwam
de koper niet met geld over de brug en is de overdracht niet doorgegaan. Dus heeft Marga het pand weer te koop gezet voor bijna twee ton minder dan zij aanvankelijk in het hoofd had.


De luxe woonboerderij kwam drie jaar geleden in de verkoop toen Marga en man Jan gingen scheiden. Het luxe landhuis, gedekt met authentieke, handvorm gebakken dakpannen, is omgeven door een deels onder architectuur aangelegde tuin van 560 m2 met een verwarmde veranda, een zonneterras, een groot gazon, een vrijstaande en op stenen fundatie gebouwd houten tuinhuis. In totaal zijn er 11 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkamers. Een van de slaapkamers is verbonden met een fitness ruimte.

Winst zal er niet inzitten, want de totale hypotheek op het pand bedraagt €975.923.