Pagina titel ...
maandag, januari 27
BINNENKIJKEN bij COR BAKKER, een pianist met smaak die zijn grachtenpand onder architectuur liet verbouwen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Cor Bakker is een pianist met smaak. Samen met vriendin  Nienke liet hij zijn Amsterdams grachtenpand onder architectuur verbouwen.

(Lees verder na de advertentie)

 

Cor Bakker, bekend geworden door zijn vaste rol als pianist in het programma ‘De Schreeuw van de Leeuw’ van Paul de Leeuw heeft recent zijn Amsterdamse grachtenpand voor 1 miljoen euro verkocht om een nieuw pand aan dezelfde gracht te kopen voor bijna 1.6 miljoen.

Het 156 vierkante meter grote 5-kamer woonhuis met twee slaapkamers en twee badkamers liet Cor Bakker in 2010 door de interieurarchitecten van Puur Flow BV en Springers Wonen verbouwen. Dat mondde uit in een open indeling en strakke afwerking en op iedere verdieping een gietvloer. De Poggenpohl keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een inductiekookplaat, wokbrander, combi stoom oven, inbouw koffie machine, wijn klimaatkast alle van Miele.

Het pand beschikt over een lift en een dakterras met uitzicht over de Jordaan en de Westertoren.

Foto onder: het nieuwe pand van Cor en Nienke.

00cor21

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK