BINNENKIJKEN bij ARIE LUYENDIJK JR die huis koopt met tweede keus Lauren

0
Arie Luyendyk Jr, zoon van de bekende autocoureur Arie Luyendyk die dit jaar meedeed aan de Amerikaanse serie The Bachelor, heeft met zijn op tv gevonden liefde Lauren Burnham een ranchhuis in Phoenix gekocht. Na een grondige zoektocht werd het een huis in een hippe buurt voor $ 870.000. Pikant: Lauren was zijn tweede keus…

Na de finale van “The Bachelor: After The Final Rose” verhuisde Burnham vanuit haar woonplaats Virginia Beach naar Phoenix om te gaan samenwonen met Luyendyk en begon de huizenjacht. In totaal bekeken ze bijna 70 huizen voordat ze het perfecte huis, met een vloeroppervlak van ruim 240m2, vonden.


Luyendijk zorgde voor veel tumult tijdens The Bachelor omdat hij op televisie zijn verloving verbrak met de winnares van het programma. Arie Luyendyk besloot uiteindelijk toch te gaan voor de finaliste die hij in eerste instantie afwees.

Luyendyk Jr. (36) koos in de finale voor Becca Kufrin (27) en vroeg haar ten huwelijk, maar toen het paar na de opnames van het programma ging daten, begon Luyendyk Jr. te twijfelen aan zijn keuze. Voor het oog van de camera vertelde hij Kufrin niet met haar door te willen.


In de uitzending zegt Luyendyk Jr. de verkeerde beslissing te hebben gemaakt en gevoelens te hebben voor Burnham (25), met wie hij inmiddels wel getrouwd is.

credit: chonrampictures