BINNENKIJKEN bij ANNIE LENNOX, nog altijd op zoek naar geluk, die villa van $4.4 miljoen koopt

0
De Britse zangeres Annie Lennox (63) heeft voor 4.4 miljoen dollar een villa in Los Angeles, nabij de Hollywood Hills, gekocht. En het modernistische pand is heel bijzonder. Zal Lennox dan eindelijk hier het geluk vinden? BINNENKIJKEN?

Glazen muren, het moderne interieur…. Het maakt allemaal dat het een bijzondere villa is geworden. Dat gevoel van bijzonder wordt nog verstrekt door strakke gazons die de villa omringen en het uitzicht de vallei, die je uitziet vanaf het langgerekte balkon.


In Annie’s slaapkamer een chic bad. Daarnaast is er nog een grote suite met een complete badkamer en eigen terras. In de tuin een infinity zwembad. Annie heeft ook de beschikking over een sauna en een patio.  Voor haar privacy is de tuin omheind door een hoog hek.

Lennox wordt ook wel de ‘Brits kampioene der kampioenen’ genoemd. Niemand meer dan Annie kreeg meer Brit Awards voor Beste Artieste. Ze wordt dan ook gezien als de meest succesvolle Britse vrouwelijke artiest ooit. Maar of ze daar nu gelukkig van is geworden…Tegelijk strijdt Annie Lennox al sinds haar kindertijd voor simpel geluk.


Voor Lennox lijkt het leven een martelgang: ze groeide op in een grauwe Schotse industriestad, kon haar draai, na haar verhuizing, niet vinden in Londen, en gruwt van haar eigen roem en het celebritywereldje. Drie huwelijken en het trauma van een doodgeboren zoon later is ze tegenwoordig liever tussen de Afrikaanse aidsweesjes te vinden dan op het podium.

Naar eigen zeggen wordt ze nooit wakker met de gedachte dat het een mooie dag wordt. ‘In mijn oudere jaren moet ik wel op zoek naar geluk in de kleine dingen, anders wordt het een selffulilling prophecy. Als je in somberheid blijft hangen, ga je nog domme dingen doen. En dat vind ik uiteindelijk toch nooit een goed idee’.