Pagina titel ...
zondag, maart 29
BINNENKIJKEN bij ANGELINA JOLIE en haar zes kids die nu voor 24.5 MILJOEN een DROOMHUIS hebben

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Angelina Jolie lijkt de hoofdprijs te hebben betaald voor de villa van wijlen filmgenie Cecil B. DeMille in Los Angeles. Ze betaalde $24.5 miljoen voor de villa, een recordbedrag in Los Feliz, de wijk waar veel sterren een optrekje hebben. EVEN BINNENKIJKEN IN DE NIEUWE VILLA VAN ANGELINA JOLIE?

De villa in Los Angeles uit de nalatenschap van baanbrekende filmmaker Cecil B. DeMille in het door celebs vergeven Laughlin Park in de wijk Los Feliz is door Angelina Jolie gekocht voor het recordbrekende bedrag van $24,5 miljoen. Dat is meer dan het dubbele van het vorige record dat betaald werd voor een ‘huis’ in het gebied.

Het huis werd in 1913 gebouwd door regisseur Cecil B. DeMille. Hij leefde er tot aan zijn dood in 1959. Jolie kocht Spaanse koloniale Revival-stijl herenhuis van romanschrijver Richard Grossman en art consultant Lisa Lyons.

De Hollywoodactrice is daarmee nu de nieuwe eigenaar van de bekende DeMille-villa dat staat op een stuk grond van 8400 m2. Het heeft een woonoppervlak van ruim 750 m2 met 6 slaapkamers, 10 badmakers, een bibliotheek, een fitnesszaal en een zwembad. Ruimte genoeg dus voor Angelina en haar zes kinderen Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10) en de achtjarige tweeling Knox en Vivienne. Ook is er nog een gastenverblijf van 250 m2 op het terrein op de top van een heuvel.

Jolie krijgt ook bekende buren waaronder Ellen Pompeo, Casey Affleck, Natalie Portman, Lauren Graham, Will.I.Am en David Fincher.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0