Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij ALBERT VERLINDE die met ‘EX’ ONNO Amsterdams flatje van 3.695.000 euro koopt

0
De kijkcijfers van zijn 6 Inside mogen dan misschien tegenvallen, het maandelijkse salaris dat Albert bij SBS6 toucheert lijkt in ieder geval genoeg om met’ex’ Onno Hoes voor 3.695.000 euro een appartement te kopen in het populaire, Amsterdamse, Museumkwartier.

In het Amsterdamse Museumkwartier krijgt exclusief wonen een nieuwe dimensie. Op misschien wel de allermooiste locatie van de stad worden 28 made-to-measure appartementen van af 2,7 miljoen euro ontwikkeld voor mensen die de allerhoogste eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving. Voor wie luxe een eerste levensbehoefte is.En dat lijkt allemaal te slaan op Albert Verlinde en zijn ‘ex’Onno, want het nog altijd getrouwde paar legde 3.695.000 euro voor zo’n leuk ‘flatje’.

Het in aanbouw zijnde De Hooch wordt, zo valt op de site van het project te lezen, de komende jaren zowel in ruimtelijke als politieke zin ongeëvenaard. Kopers hebben de kans om in Amsterdam te leven en te wonen op het kwalitatieve niveau van wereldsteden als New York, Parijs en Londen. Want contemporaine architectuur, grenzeloze luxe, persoonlijke service en state of the art faciliteiten rondom comfort en veiligheid zijn in
De Hooch de norm.

De lobby van De Hooch, ruim 250 m2, is dan ook alleen toegankelijk voor bewoners en genode gasten. Het is het sfeervolle voorportaal van uw privédomein en het epicentrum van interactie tussen bewoners. Het is de plek waar u thuiskomt, waar u ontspannen een kop koffie drinkt. Het is de loungeclub waar u afspreekt met vrienden en medebewoners, waar u kunt socializen op niveau. De lobby is bemand door een privé conciërge en voorzien van onder meer een lounge en bar.

Het appartement dat Albert en Onno, waarnemend burgemeester Haarlemmermeer, kostte 3.695.000 euro.In ruil krijgen Albert en Onno 252 vierkante meter woonruimte verdeeld over vier kamers, waarvan drie slaapkamers. Er is slechts 1 badkamer.

In het complex zijn 28 appartementen van €2,7 miljoen en meer. Het penthouse van 840m2 kost €17,5 miljoen.Kopers kunnen hun appartement op maat en door internationale designers laten afwerken. In 2020 worden de appartementen moeten worden opgeleverd. Tot die tijd woont Alber -al dan niet met Onno- in zijn appartement aan de PC Hooftstraat, waar Connie Breukhoven een van zijn buren is.


Volgens de website bekendeburen blijkt uit gegevens van het kadaster dat Albert en Onno al ruim 2,3 miljoen hebben aanbetaald en dat er geen hypotheek is genomen.

Geinteresseerd om de buurman van Albert en Onno te worden? Er zijn nog appartementen te koop.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();