Pagina titel ...
maandag, februari 17
BINNENKIJKEN bij AL CAPONE in zijn villa met een bloedige misdaadgeschiedenis

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

De villa van de Amerikaanse gangster Al Capone op Palm Island in Miami staat te koop voor twaalf miljoen euro. Dan heb je niet zomaar een nieuw stulpje, maar eentje met een bloedirige misdaadgeschiedenis.

(Lees verder na de advertentie)

 

Capone vluchtte naar het huis toen in 1929 het Valentijnsdagbloedbad in Chicago plaatsvond waarbij zeven mannen in koelen bloede werden omgelegd en Capone de opdrachtgever zou zijn geweest.

De woning van 11.000 vierkante meter ligt op het kunstmatige Palm Island in Miami Beach en kijkt uit over Biscayne Bay. De villa werd gebouwd in 1922. De maffiabaas kocht het in 1928 het voor ruim € 32.000 op naam van zijn vrouw en breidde het uit met een grot van koraalrots, een tuinhuis en rond het perceel een hek van twee meter hoog met zoeklichten.

Lang woonde de beruchte gangster er niet, want in 1931 werd Capone veroordeeld tot elf jaar celstraf. Vanuit de gevangenis zag hij overigens wel kans zijn misdaadorganisatie te blijven leiden wat er uiteindelijk toe leidde dat hij in 1934 naar Alcatraz, het gevangeniseiland voor San Fransisco, werd overgeplaats.

Niet veel later hij tekenen van dementie te vertonen, waardoor hij het laatste jaar van zijn straf in de gevangeniskliniek uitzat. In 1939 werd hij vrijgelaten en trok zich terug in zijn droomhuis in Miami dat nu dus voor 12 miljoen dollar van u kan zijn.

credit: chanrompictures

CHECK! WEDDEN DAT U GELD GAAT BESPAREN?

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK