BINNENKIJKEN – Bij Ajax teruggekeerde Davy Klassen betaalt cash net geen 3 miljoen voor townhouse in Amsterdam

0
Davy Klaassen mocht zich begin oktober na drie jaar weer speler van Ajax noemen. Klaassen kwam over van Werder Bremen en tekende in Amsterdam tot de zomer van 2024. Dus had hij met vriendin Laura een huis nodig. En dat is in de hoofdstad snel gevonden als je miljoenen hebt. Klaassen kocht een townhouse voor net geen drie miljoen.

Aan geld geen gebrek bij Davy Klaassen. Hij betaalde de ruim 2.8 miljoen voor zijn Amsterdamse townhouse ‘cash’. Een hypotheekje was dus niet nodig.


Het townhouse, zo weet bekendeburen.nl, ligt lekker centraal op loopafstand van het Concertgebouw. Ruim mag het ook genoemd worden met, verdeeld over twee woonlagen, een woonoppervlakte van 258 vierkante meter. Er zijn vijf kamers, waaronder drie slaapkamers. Fris aan de dag beginnen kan in twee badkamers.

Davy Klaassen met vriendin Laura (Beeld: Instagram)


Misschien klein nadeeltje: de keuken is voor die net geen drie miljoen optioneel. Wel in de prijs inbegrepen is parkeerplek voor twee auto’s in de parkeerkelder.Het optrekje beschikt ook over een achtertuin die op het zuidwesten is gelegen en een balkon.

De terugkeer naar de hoofdstad betekent ook dat Laura weer achterop de fiets kan bij haar Davy. Dat dat niet mocht was in vorige woonplaats Bremen even wennen. Toen Laura namelijk eens achterop de fiets bij de oud-Ajacied zat bleek dat Duitsland verboden. “De politie zei dat ik maar een tandem moest kopen, maar dat ziet er raar uit”, zei Klaassen destijds tegen BILD.

Davy Klaassen en Laura Christell zijn inmiddels al zijn 8 jaar samen.