Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
BINNENKIJKEN bij Ajacied ARON WINTER die voor €2.75 MILJOEN af wil van het duurste huis van Lelystad

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Het Lelystadse stulpje van Aron Winter is weer op de markt gekomen. De voormalig voetballer van Ajax, Lazio en Inter, zette het al eens in 2011 te koop toen hij in Canada trainer werd van FC Toronto. Toen vroeg hij voor de onder architectuur gebouwde villa €2,5 miljoen, nu € 2.750.000. Het huis is voorzien van een fitnessruimte, een schoonheidsstudio en een hobbykamer met een ingebouwd poolbiljart. Daarnaast kunt u acht auto’s kwijt in de parkeergarage.

(Lees verder na de advertentie)

Het perceel dat Winter, die zijn voetbalcarrière in Lelystad begon bij Lelystad ’67, en nu assistent trainer bij Ajax is wil, te koop heeft gezet heeft een oppervlak van maar liefst 3.631 m2 en een netto woonoppervlakte van circa 693 m2 en een garage van circa 110 m2. Groter dan dit kun je het niet vinden in Flevoland. De living kent een enorme ronde raampartij waardoor een prachtig zicht op de tuin geboden wordt.

Via de prachtige woonkeuken is er toegang tot de fitnessruimte. Die beschikt over een eigen badkamer met een wastafelmeubel, een stoom-douchecabine en een sauna. In de tuin is behalve ruimte om een balletje te trappen, een grote trampoline te vinden zodat je ook daar nog terecht kunt voor wat beweging.

Op de 1e verdieping bevinden zich vijf slaapkamer en drie badkamers, maar ook een enorme biljartkamer. Op de 2e verdieping nog twee slaapkamers en een badkamer. Ideaal voor gasten of de au pair. Zo heeft ieder zijn privacy.
Rondom het huis is een onder architectuur aangelegde Engelse tuin met verschillende zonnige terrassen. In het tuingedeelte achter de garage bevinden zich het zwembad en een in Ibiza-stijl ingerichte tuinkamer.

Autoliefhebbers kunnen hun verzameling droog stallen, in de garage is plaats voor maar liefst acht auto’s.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0