Pagina titel ...
maandag, februari 17
BINNENKIJKEN bij ADAM LEVINE en BEHATI PRINSLOO die dubbel geluk hebben: dochter geboren en landgoed verkocht voor 18 miljoen dollar

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Dubbel geluk voor Behati Prinsloo en man, Maroon 5-zanger Adam Levine. Op 15 februari werd tweede kind, dochter Gio Grace, geboren en nu is ook het landgoed in Holmby Hills verkocht voor 18 miljoen dollar. Winst maakt het paar niet, want ze kochten het voor hetzelfde bedrag.

(Lees verder na de advertentie)

 

Voorjaar 2017 kocht Maroon 5 frontman Adam Levine met zijn supermodel Behati Prinsloo voor 18 miljoen dollar een landgoed Holmby Hills in Los Angeles. Maar na het strippen van het jaren 1960 pand was de pret er blijkbaar snel af en werd het pand met als aanbeveling ‘een ongelooflijke kans om te verbouwen/herontwikkelen’ weer in de verkoop gezet voor voor $ 18,9 miljoen. Nu is het verkocht voor weer $ 18 miljoen dollar.

Het huis, ontworpen door architect Caspar Ehmcke en verborgen achter ijzeren hekken rondom, heeft vijf slaapkamers en 5 badkamers. Achter het huis een wat genoemd wordt ‘buitenoase’ met opvallend van vorm zwembad. Ook op het terrein, en op gepaste afstand van het hoofdhuis, een gastenhuis van met twee verdiepingen.

Levine en Prinsloo verkochten vorig jaar ook al hun loftachtig appartement met één slaapkamer in Soho Manhattan voor $ 5,4 miljoen aan schoenontwerper Nick Lucio van het merk Dolce Vita.

Ze hebben ook nog een huis boven de Benedict Canyon in Beverly Hills in de verkoop staan dat zij in 2012 kochten voor $ 4,38 miljoen. Dat werd begin 2017 te koop gezet voor $ 17.5 miljoen, van de markt gehaald en staat nu weer te koop voor $ 15,9 miljoen.

Het Namibische supermodel en Maroon 5-zanger Adam Levine hebben sinds 2012 een relatie met elkaar. De twee trouwden in 2014. Het stel kreeg in september 2016 hun eerste kind, dochter Dusty Rose en vorige week dus tweede dochter Gio Grace.

CHECK! WEDDEN DAT U GELD GAAT BESPAREN?

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK