Pagina titel ...
woensdag, juni 3
BINNENKIJKEN bij 22-jarige rapper LIL KLEINE die dankzij drank&drugs appartement van EEN MILJOEN kan kopen

0
RAP JE RIJK… Dat is precies wat d 22-jarige rapper Lil Kleine, bekend van de hit Drank & Drugs, heeft gedaan. Het verdiende geld investeert hij nu in een vierkamerappartement in hartje Amsterdam. Even kijken wat Lil krijgt voor een miljoen?

(Lees verder na de advertentie)

Lil Kleine, geboren als Jorik Scholten, deelt het pand in de Kerkstraat met vier buren en kocht de compleet gerenoveerde benedenwoning met, niet onbelangrijk in de hoofdstad, eigen garage. De woning van 138 m2 is op zeer hoogwaardig niveau afgewerkt en tevens van alle gemakken voorzien. Er zijn vier kamers en een badkamer. De royale woonkeuken heeft een kookeiland en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Lil Kleine gaat er alleen wonen, want zijn relatie met vlogger Monica Geuze liep vorig jaar schipbreuk. Vlogger Monica vertelde na de breuk dat het moeilijk is om met iemand te gaan die in hele korte tijd, succes behaalt met wat hij altijd heeft willen doen. “Je gunt iemand het succes wel, maar als er daardoor tussen jullie iets verandert… die afweging was het uiteindelijk.”

Over zijn vriendin Monica zei de rapper ook “Ik wil een vrouw met hersenen en die had Monica niet.” Monica noemde die opmerking ‘onnodig’ en vindt het ‘nergens op slaan’.

Volgens Quotenet zou Lil Kleine, gezien de gekte op de Amsterdamse huizenmarkt, best weleens meer betaald kunnen dan de door de verkoper gevraagde €995.000

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0