BINNENKIJKEN – Beckhams krijgen luxe penthouse van 24 miljoen in Miami voor niets… 

0
Beeld: Zaha Hadid/ChonranPictures
De Beckhams hebben een nieuw, 24 miljoen euro kostend, penthouse in Miami op de kop getikt. Maar de Beckhams betaalden geen cent…

Het penthouse van Victoria en David omvat de drie bovenste verdiepingen van de gloednieuwe futuristische woontoren, ontworpen door de beroemde architecte Zaha Hadid en heeft alle mogelijke luxe naast het uitzicht op Miami en de oceaan.


Het penthouse wordt de Beckhams gratis en voor niets aangeboden door projectontwikkelaar van het One Thousand Museum, zoals het nieuwe torengebouw officieel heet. De eigenaar van het bedrijf is een goeie vriend van David en één van de hoofdsponsors van diens nieuwe voetbalteam in Miami. Die eigenaar hoopt dat de andere appartement, van 500.000 euro tot 18 miljoen euro, een stuk sneller van de hand zullen gaan nu  de wereldberoemde Beckhams hun intrek hebben genomen in het gebouw. .

Het penthouse van Victoria en David is afgewerkt met de duurste materialen. Er zijn acht slaapkamers en evenveel badkamers, verschillende leefruimtes, een privézwembad, prachtige terrassen én een eigen helikopterplatform. In en om het gebouw kunnen de Beckhams gebruikmaken van de gemeenschappelijke faciliteiten zoals de zwembaden, een hypermoderne gym, een wellnesscentrum en een sterrenrestaurant.

Een deel van het penthouse wordt omgebouwd tot een apart appartement waar oudste zoon Brooklyn (21) en zijn vriendin Nicola Peltz (25). Voor de verbouwing moet wel betaald worden.


Ook nog niet geweten is wanneer David, Posh en hun kroost hun intrek zullen nemen in dit fabuleuze, drie etages tellende appartement. Het gebouw is ook nog niet helemaal klaar. Voorlopig brengen de Beckhams nog al hun tijd door in hun landhuis in de Britse Cotswolds.

Het One Thousand Museum, een absoluut prestigeproject, telt 62 verdiepingen en is 215 meter hoog. De toren werd dus ontworpen door Zaha Hadid, een Irakese architecte die in 2016 overleed. Na haar dood nam haar assistent Chris Lepine het project over.