Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Ex Ajacied ARON WINTER verlaagt voor de derde keer prijs villa die nu 10 jaar te koop staat

0


Een blok aan zijn been mag je de villa die Aron Winter in Lelystad heeft gerust noemen. Die villa staat nu 10 jaar te koop en mag nu weg voor de met een half miljoen verlaagde prijs van 2.25 miljoen. Dat is inclusief een fitnessruimte, een schoonheidsstudio en een hobbykamer met een ingebouwd poolbiljart. Daarnaast kunt u acht auto’s kwijt in de parkeergarage.

Het Lelystadse stulpje van Aron Winter is weer op de markt gekomen. De voormalig voetballer van Ajax, Lazio en Inter, zette het al eens in 2011 te koop toen hij in Canada trainer werd van FC Toronto. Toen vroeg hij voor de onder architectuur gebouwde villa €2,5 miljoen, maar vond geen koper. In 2018 probeerde Winter het opnieuw met een vraagprijs van € 2.750.000. Geen koper. En nu mag u het hebben voor 2.25 miljoen.


Het perceel dat Winter, die zijn voetbalcarrière in Lelystad begon bij Lelystad ’67, en nu assistent-bondscoach onder John van ’t Schip bij Griekenland, nu weer te koop heeft gezet heeft een oppervlak van maar liefst 3.631 m2 en een netto woonoppervlakte van circa 693 m2 en een garage van circa 110 m2. Groter dan dit kun je het niet vinden in Flevoland. De living kent een enorme ronde raampartij waardoor een prachtig zicht op de tuin geboden wordt.

Via de prachtige woonkeuken is er toegang tot de fitnessruimte. Die beschikt over een eigen badkamer met een wastafelmeubel, een stoom-douchecabine en een sauna. In de tuin is behalve ruimte om een balletje te trappen, een grote trampoline te vinden zodat je ook daar nog terecht kunt voor wat beweging.

(Lees verder onder ingezonden mededeling)

Op de 1e verdieping bevinden zich vijf slaapkamer en drie badkamers, maar ook een enorme biljartkamer. Op de 2e verdieping nog twee slaapkamers en een badkamer. Ideaal voor gasten of de au pair. Zo heeft ieder zijn privacy.
Rondom het huis is een onder architectuur aangelegde Engelse tuin met verschillende zonnige terrassen. In het tuingedeelte achter de garage bevinden zich het zwembad en een in Ibiza-stijl ingerichte tuinkamer.

Autoliefhebbers kunnen hun verzameling droog stallen, in de garage is plaats voor maar liefst acht auto’s.