BINNENKIJKEN bij MELISSA en ANDY VAN DER MEYDE die voor €639.000 een ONVERKOOPBAAR huis in de verkoop hebben

0
De woningmarkt is booming, dus dachten Andy van der Meyde en vrouw Melisa Schaufeli de vraagprijs van het door haar zo prachtig gerenoveerde huis in Apeldoorn best met een ton te kunnen verhogen. Verkeerd gegokt, want het huis staat nu al een jaar als onverkoopbaar te boek. EVEN BINNENKIJKEN BIJ ANDY EN MELISSA? 

Voormalig voetballer Andy van der Meyde en voormalig Playmate Melisa kochten drie  jaar geleden voor €190.000 het huis in Apeldoorn dat ze nu voor €639.500 te koop aanbieden. Toen was het huis nog een echte bouwval. Melissa ging twee jaar lang keihard aan de slag en maakte er een paleisje van. Andy keek vooral toe. Toen het huis anderhalf jaar geleden helemaal af was belandde het huwelijk eert in een crisis en werd vervolgens te koop gezet voor €539.000. Afgelopen juli, geïnspireerd door de booming huizenmarkt, werd die prijs verhoogd naar €639.000. Maar dat lijkt toch iets te hoog van de toren geblazen. Al met al staat het huis nu al een jaar in de verkoop.


Het is vooral Melissa die van het huis af wil. “Ik moet altijd wat te doen hebben, dus ik had nu natuurlijk weer nieuwe plannen bedacht. En Andy stond er wel achter,” vertelde de voormalige playmate aan Shownieuws. “Ik wil een nieuwe stap. Ik vind het een beetje saai. Ik heb twee jaar dat hele huis gedaan. Tekeningen gemaakt en alles zelf ontworpen. En in één keer was het afgelopen, was het klaar. Dus toen dacht ik: ik wil iets anders. Ik wil gewoon heel wat anders weer.”

De maximaal geïsoleerde villa, geheel met stucwerk plafonds, heeft een prachtige vrije tuin en ligt op een perceel van 545 m², met een woonoppervlakte van 178 m². Op de begane grond een lichte woonkamer met doorloop naar de sfeervolle eet-/tuinkamer met openslaande deuren naar de veranda/tuin met totale privacy. Melissa koos voor een zeer luxe woonkeuken met hardstenen aanrecht en prachtig 6 pits Boretti fornuis. Ook is er een geheel betegelde badkamer met ligbad en wasmeubel.


Op de eerste verdieping zijn 5 slaapkamers en luxe geheel betegelde 2e badkamer met inloopdouche, toilet, bidet en wasmeubel.

Ook is er ook nog een bijgebouw heeft een oppervlakte van 40 m² met twee werkruimtes en een eigen toiletruimte.

UPDATE: HET HUIS IS INMIDDELS VERKOCHT!