BINNENKIJKEN – Altijd al willen hoe cabaretier JAN JAAP VAN DER WAL en actrice EVA DUIJVESTEIN hebben ingericht? ZO DUS!

0
Cabaretier en zelfbenoemd nieuwsduider Jan Jaap van der Wal gaat eind januari in een miljoenenpand wonen in het Noord-Hollandse Katwoude. Dus zette hij zijn huis dubbele benedenhuis in Amsterdam te koop. Dat maakt dat u even binnen kunnen kijken bij de cabaretier en zijn vriendin, de actrice Eva Duijvestein. Vooral de slaapkamer mag opvallen heten.

Jan Jaap en Eva wilden voor hun dubbele benedenhuis in het centrum van Amsterdam €1.150.000 hebben en dat kregen ze ook voor de woning met een woonoppervlakte van 215m2 en 5 vijf kamers, waarvan drie slaapkamers, een grote woonkeuken en als kers op de taart een tv/filmkamer.


Zelf kocht hij de Mokumse woning in oktober 2007 samen met zijn Eva voor €862.500. Toen liet de komediant er een hypotheek op vestigen van €415.000. Dus maakten Jan Jaap en Eva bij de verkoop een leuk winstje van een ton of zes.

Over een maand, 23 januari, zo weet de site bekendeburen, verhuizen Jan Jaap en zijn vriendin Eva naar hun droomhuis in het Noord Hollandse plaatsje Katwoude. Dat is een tot in de puntjes verbouwd landhuis, gelegen aan het water, met een woonoppervlakte van 246 vierkante meter. Ook hier zijn 5 kamers.


De cabaretier heeft ook nog een huis Antwerpen nu hij furore maakt bij de zuiderburen. Hij is geregeld te zien op de Belgische televisie en in de theaters.

Het nieuwe huis van Jan Jaap en Eva in Katwoude