Pagina titel ...
woensdag, juni 3
BINNENKIJKEN – Zangeres ADELE verkoopt huis met miljoenenverlies om scheiding te betalen

0
Adele verkocht haar landgoed met een miljoenenverlies om haar ex te kunnen betalen. De 31-jarige zangeres, getrouwd in gemeenschap van goederen, zou simon Konecki maar liefst de helft van haar fortuin van 160 miljoen moeten geven.

(Lees verder na de advertentie)

Adele en haar ex Simon Konecki (45), waar ze 7-jarig zoontje Angelo mee kreeg, waren samen eigenaar van het landgoed in West Sussex. De twee kochten de afgelegen villa op bijna 35 hectare grond in 2017 voor zo’n 4,5 miljoen euro. Het 18de eeuws huis telt 13 slaapkamers, 9 badkamers, een zwembad en een tennisveld. Het landgoed zou nu met een verlies van 1,1 miljoen euro verkocht zijn.

Verlies dat Adele op de koop toe neemt, want ze wil de scheiding zo snel mogelijk afwikkelen. Adele verblijft momenteel in Los Angeles, waar ze vlakbij haar ex woont om co-ouderschap makkelijker te laten verlopen.

De zangeres heeft verklapt dat haar vierde album in september uitkomt. Dat zou de de financiën weer op orde moeten brengen. Adele is na haar scheiding van Simon Konecki ook behoorlijk wat afgevallen. De zangeres is inmiddels zo’n 40 kilo lichter

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0