Pagina titel ...
donderdag, september 24
BINNENKIJKEN – Adele koopt tussen haar optredens door Beverly Hills-huis van €8.5 miljoen

0
Adele (28) heeft tussen de optredens in het kader van haar Europese tour toch nog kans gezien een optrekje van € 8.5 miljoen in Beverly Hills te kopen.

Adele, die morgen de eerste van haar van haar vier optredens geeft in de Ziggo Dome, had al een paar huizen. De zangeres bezit een strandvilla in het Californische Malibu en heeft ook nog een 25-kamers tellend landhuis in Surrey.

Daar komt nu dus haar huis in Beverly Hills bij, waar zij Cameron Diaz en Jennifer Lawrence als buren krijgt. De woning waar zij haar oog op liet vallen heeft een woonoppervlakte van bijna 615 vierkante meter. Er zijn vier
slaapkamers, zes badkamers. In de tuin ligt naast een zwembad ook een modelspoorbaan en staat er een boom met een boomhut. Dat is later leuk voor baby Angelo.

(Lees verder na de advertentie)

Als Adele een housewarmingparty geeft kan ze heel wat beroemd volk verwachten. In de directe omgeving hebben ook Ashton Kutcher en Mila Kunis; Penelope Cruz en Javier Bardem en Cameron Diaz een optrekje.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0