Pagina titel ...
zondag, april 5
BINNENKIJKEN – Adele koopt tussen haar optredens door Beverly Hills-huis van €8.5 miljoen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Adele (28) heeft tussen de optredens in het kader van haar Europese tour toch nog kans gezien een optrekje van € 8.5 miljoen in Beverly Hills te kopen.

Adele, die morgen de eerste van haar van haar vier optredens geeft in de Ziggo Dome, had al een paar huizen. De zangeres bezit een strandvilla in het Californische Malibu en heeft ook nog een 25-kamers tellend landhuis in Surrey.

Daar komt nu dus haar huis in Beverly Hills bij, waar zij Cameron Diaz en Jennifer Lawrence als buren krijgt. De woning waar zij haar oog op liet vallen heeft een woonoppervlakte van bijna 615 vierkante meter. Er zijn vier
slaapkamers, zes badkamers. In de tuin ligt naast een zwembad ook een modelspoorbaan en staat er een boom met een boomhut. Dat is later leuk voor baby Angelo.

Als Adele een housewarmingparty geeft kan ze heel wat beroemd volk verwachten. In de directe omgeving hebben ook Ashton Kutcher en Mila Kunis; Penelope Cruz en Javier Bardem en Cameron Diaz een optrekje.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0