Pagina titel ...
maandag, januari 27
BINNENKIJKEN – Leonardo DiCaprio wil voor net geen 11 miljoen dollar van zijn strandhuis in Malibu af

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Achttien jaar geleden kocht Leonardo DiCaprio zijn strandhuis in Malibu voor nog 1.6 miljoen dollar. Nu wil hij er van af voor 11 miljoen!

Leonardo DiCaprio’s strandhuis op Billionaire’s Beach in Malibu staat te koop. Op de 540 vierkante meter vindt je , 3 slaapkamers, 2 badkamers, een groot balkon met jacuzzi, een privéspa. De villa beschikt natuurlijk over een luxe keuken. Iedere kamer biedt een prachtig uitzicht op het strand. De jacuzzi staat op ‘oceanfront’ dek. De bungalow werd gebouwd in 1950. DiCaprio verkocht al eerder een ander strandhuis in Malibu, voor maar liefst $17.35 miljoen.

(Lees verder na de advertentie)

 

DiCaprio kocht dat 790 vierkante meter grote huis in 2002 voor $ 6 miljoen. Het werd volledig gerenoveerd en beschikte over zeven badkamers, zeven slaapkamers, twee keukens, een fitnessruimte en uitgestrekte voorgevel aan de oceaan.

Moraal van het verhaal: DiCaprio heeft aardig wat winst geboekt op zijn huizenbezit in Malibu.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK