BINNENKIJKEN – Ellie Lust maakt in 5 jaar tijd twee ton winst op haar Amstelveense appartement

0
Ellie Lust en haar vrouw Boukje kochten in 2015 een appartement in Amstelveen voor 345.000 euro. Nu ze het de hoogste tijd vinden voor een ander optrekje hebben ze het appartement verkocht 585.000 euro en maken in vijf jaar tijd een winst van meer dan twee ton.

Het Amstelveense appartement van Ellie en Boukje is gelegen aan de rand van het populaire Amsterdamse Bos. Het ligt op de begane grond en beschikt over een woonoppervlakte van 115 m2.


Er zijn drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. Beide slaapkamers hebben uitzicht op het Amsterdamse Bos. Er is een luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Ook is er bijkeuken.  . De woonkamer is riant en heeft twee openslaande deuren naar het op het zuidwesten gelegen zonneterras van 16 vierkante meter. Ook zijn er nog twee balkons. De auto kan worden geparkeerd op een privéplaats in de parkeergarage onder het luxe complex. De servicekosten bedragen 218,40 euro per maand. Het appartement is al verkocht voor 580.000 euro. Dat maakt dus twee ton euro aan winst. Voorlopig woont Ellie met Boukje nog wel even in het appartement, want de overdracht is pas in oktober.

Recent vertelden Ellie en haar zus Marja het moeilijk te hebben gehad om voor hun geaardheid uit te komen. Toen Ellie aan haar tweelingzus vroeg of ze een crush had op een vrouw die ze beiden kenden, kwam al snel de aap uit de mouw. “Toen zei ik nee”, legt Marja uit. “En jij zei: ‘Maar ik wel.’ Toen ben ik een dag later daarop teruggekomen.”


Volgens de twee is het ‘een heel kenmerkend verschil’ bij eeneiige tweelingen dat ze een andere ‘partnerkeuze’ maken. “Behalve die allereerste keer. Toen zijn wij verliefd geworden op hetzelfde meisje.”

Ellie en Marja vertelden aan RTL Boulevard ook hoe het was om het tegen hun ouders te zeggen dat ze lesbisch waren. Ellie besloot destijds ‘dan maar te wachten’ tot hun ouders zouden komen te overlijden. Marja herkent haar zus’ angst wel: “Ik schoof de gedachte gelijk weg en besloot het nooit te vertellen.” Over het uiteindelijk moment vertelt ze: “Ik kan me ook herinneren dat ze zei dat ze teleurgesteld was dat ze twee dochters had die ‘zo’ waren.” Ellie en Marja groeiden namelijk op in een conservatief gezin.