BINNENKIJKEN bij goedemiddaggggg GASTON STARREVELD die bijna 400.000 minder krijgt dan gedacht voor Spaanse droomhuis

0
Eindelijk! Na jaren heeft GASTON STARREVELD zijn Spaanse droomhuis weten te slijten. Minder leuk: de koper betaalde vier ton minder dan wat Gaston in gedachten had. EVEN BINNENKIJKEN BIJ GASTON?

De villa is verkocht voor 1,08 miljoen euro. Daarvoor krijgt de koper een villa met een woonoppervlakte van 350 vierkante meter en in totaal vijf slaapkamers. Bij het zwembad staat een bar.


Juli 2015 haalde Starreveld zijn Spaanse villa, waar destijds ook nog eens beslag op lag, uit de verkoop. Na jaren vruchteloos adverteren bleek niemand bereid voorde de villa, gelegen in het plaatsje El Rosario onder de rook van Marbella, €1.395.000 te betalen.

Een jaar later kwam de villa onder de rook van het Spaanse Marbella opnieuw op de markt. De spreekstalmeester van de Postcodeloterij deed het in de aanbieding voor slechts €1.125.000 en dat was al bijna drie ton minder dan Gaston in gedachten had. Maar ook voor die prijs was geen koper te vinden. De villa ging uiteindelijk weg voor maar 1,08 miljoen euro.


Share.