Pagina titel ...
maandag, februari 17
BINNENKIJKEN bij goedemiddaggggg GASTON STARREVELD die bijna 400.000 minder krijgt dan gedacht voor Spaanse droomhuis

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Eindelijk! Na jaren heeft GASTON STARREVELD zijn Spaanse droomhuis weten te slijten. Minder leuk: de koper betaalde vier ton minder dan wat Gaston in gedachten had. EVEN BINNENKIJKEN BIJ GASTON?

(Lees verder na de advertentie)

 

De villa is verkocht voor 1,08 miljoen euro. Daarvoor krijgt de koper een villa met een woonoppervlakte van 350 vierkante meter en in totaal vijf slaapkamers. Bij het zwembad staat een bar.

Juli 2015 haalde Starreveld zijn Spaanse villa, waar destijds ook nog eens beslag op lag, uit de verkoop. Na jaren vruchteloos adverteren bleek niemand bereid voorde de villa, gelegen in het plaatsje El Rosario onder de rook van Marbella, €1.395.000 te betalen.

Een jaar later kwam de villa onder de rook van het Spaanse Marbella opnieuw op de markt. De spreekstalmeester van de Postcodeloterij deed het in de aanbieding voor slechts €1.125.000 en dat was al bijna drie ton minder dan Gaston in gedachten had. Maar ook voor die prijs was geen koper te vinden. De villa ging uiteindelijk weg voor maar 1,08 miljoen euro.

CHECK! WEDDEN DAT U GELD GAAT BESPAREN?

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK