BINGO – Liz Hurley maakt zes miljoen winst bij verkoop landhuis

0
De aanhouder wint! Liz zette haar huis net buiten het dorpje Barnsley in het Engelse graafschap Gloucestershire vorig jaar juni te koop voor 6 miljoen pond. Toen er geen koper kwam opdagen verhoogde ze de prijs naar 9 miljoen pond. En voor dat bedrag is het stulpje nu verkocht.


Meer dan jaar stond het huis van Liz Hurley te koop voor zes miljoen pond. En toen was Liz Hurely het zat. Zou een normaal mes met de prijs zakken, de actrice besloot juist de prijs te verhogen. En met niet zo’n beetje ook. De nieuwe vraagprijs het huis net buiten het dorpje Barnsley in het Engelse graafschap Gloucestershire werd negen miljoen pond.

En, raar maar waar, voor die prijs daagde een koper op. Dus kan de Britse actrice nu een bedrag van 9 miljoen pond (bijna 13 miljoen euro) in haar zak steken vor het huis met negen slaapkamers en zes badkamers. Ook is er nog een apart gastenverblijf op het terrein.


Die 9 miljoen pond is een stuk meer dan Hurley voor betaalde, want die telde in 2002 3,3 miljoen pond eer voor het huis dat geleverd werd met een kudde schapen, varkens, kippen en ganzen.