Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Peter Gillis gooit zijn Foxwilde Hatseflats Hut voor € 1.4 miljoen in de uitverkoop

0


Peter Gillis neemt na nog geen twee jaar weer afscheid van zijn villa net over de Belgische grens in Neerpelt. De Massa is Kassa-ster wil er graag 1.4 miljoen voor hebben. De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 275 vierkante meters en telt vijf slaap-en twee badkamers. Aardig detail bij het bekijken van de foto’s is het bordje met de woorden ‘Hatsteflats Hut’ boven het bed.

Voor wat u krijgt voor net geen 1.4 miljoen euro laten we de makelaar van Gillis maar even aan het woord. Die schrijft: “Deze prachtige villa is gelegen op een zeer gunstige en rustige omgeving te Pelt, toch is de woning gelegen in de nabijheid van alle nodige voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer.”


Dan: “We treden deze prachtige villa binnen via de ruime inkomhal met riante trap en gang die een directe verbinding geeft naar de ruime leefruimte die bestaat uit een gezellige living afgewerkt met oog voor detail en hoogwaardige materialen ook geniet deze ruimte van zeer veel lichtinval en een gezellige haard. Aansluitend vindt men de ruime eetkamer met aansluitende keuken die voorzien is van alle luxe en nodige apparatuur. De aansluitende bijkeuken vult deze keuken perfect aan met de nodige opbergruimte. Eveneens op het gelijkvloers is de master te vinden met aansluitende badkamer die is voorzien van bubbelbad, 2 douches, toilet en dubbel lavabo.”

“Boven treffen we 4 ruime slaapkamers die allemaal geniet van natuurlijk lichtinval en een aangenaam uitzicht over dit prachtig domein. Ook boven geniet men van een badkamer die is voorzien van alle comfort zoals bad, douche en lavabo. De woning geniet verder van een hoogwaardig alarmsysteem, ruime garage met 4 staanplaatsen en een gigantische buitenruimte. Samengevat een woning voorzien van alle comfort, rust en veiligheid.”

(Lees verder onder ingezonden mededeling)

Waar Peter Gillis en zijn NIcol (en haar bij hen inwonende kinderen) nu gaan wonen is nog onbekend. Zeker is wel dat er een vierde seizoen van de reallifesoap ‘Familie Gillis, Massa is kassa’ op televisie komt. Gillis is momenteel al vier dagen per week aan het filmen voor de nieuwe serie.