Pagina titel ...
zaterdag, juni 6




BINNENKIJKEN in het gekleurde strandhuis van TOMMY HILFINGER in Miami dat u kunt kopen voor nog geen DERTIG MILJOEN dollar

0
Gek op kleurtjes en bananenbehang? Dan is het strandhuis van modeontwerper Tommy Hilfinger in de exclusieve wijk Golden Beach, even buiten Miami, misschien wel iets voor u. Voor nog geen dertig miljoen bent de nieuwe eigenaar. Eerst even binnenkijken?

(Lees verder na de advertentie)

Stijlvol en avant-garde. Zo mag je het strandhuis van Hilfinger, ontworpen door architect Lawrence Bullard, wel noemen. Tommy en zijn vrouw Dee kochten het strandhuis met 7 slaapkamers en 8 badkamers in 2014 voor $ 17.250.000. Nu wil het echtpaar er meer dan tien miljoen meer voor.

De woning in de exclusieve wijk Golden Beach buiten Miami, heeft een vrij uitzicht over de oceaan. In de (achter)tuin met palmbomen, ook met uitzicht over de zee, een oceaan infinitypool.

De toegang tot het strandhuis is overwegend wit met frisse witte muren, witte glazen tegels met gebogen lijnen van de contrasterende zwart marmeren trap. De keuken is ook zwrt/wit met de strakke witte kasten en gestreepte zwart-witte vloeren.

De kamers zijn kleurrijk. Eén doet denken aan een zuurstok, met wervelende rode en witte strepen rond de muren; een ander kamer valt op door de gele stippen van verschillende grootte. Tommy houdt kantoor aan huis. Die kamer wordt gekenmerkt door de kleuren van het merk Hilfiger.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0