BILLY, de zoon TANJA JESS en CHARLY LUSKE voortaan door het leven als vrouw: “Ze draagt nu de naam Alice”

0

(Beeld: RTL)

Billy (19), de zoon van Tanja Jess en Charly Luske gaat voortaan door het leven als vrouw. Een besluit dat haar ouders volop steunen. “Ze draagt nu de naam Alice”, zo vertelt Tanja.


Tanja vindt het belangrijk, zo vertelt ze in Story, dat Alice alles op haar eigen manier kan uitzoeken en ondervinden. “Ik wil haar organisch haar weg laten vinden. Het is een proces waarin ze kleine stapjes maakt. Veel verder willen we daar nu niet over uitweiden.” Op het Instagram-account van Alice staan foto’s waaruit blijkt dat ze inmiddels ook als model werkt.

Begin april gaven Charly en Tanja toe dat ze relatieproblemen hebben. Zo liet Tanja in een Instagrambericht weten dat ze momenteel in een ‘zoektocht’ in hun relatie zitten. In het YouTube-programma Roddelpraat werd onthuld dat Charly berichten zou hebben uitgewisseld met een jonge vrouw. Tanja dat ‘Charly problematisch gedrag laat zien, dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan’.