‘Big brother’-koppel Vera en Dimitri uit elkaar: ‘Gebrek aan vertrouwen’ en zijn ‘jaloerse gedrag’

0

De liefde tussen de Vlaming Dimitri (26) en de Nederlandse Vera (26) heeft niet lang geduurd. Het ‘Big brother’-koppel is is weer uit elkaar. “Ik dacht oprecht liefde gevonden te hebben,” zegt een teleurgestelde Vera. Volgens Dimitri werkte het niet tussen door ‘gebrek aan vertrouwen’ en zijn ‘jaloerse gedrag’.

Dimitri deed zondag zijn verhaal bij LoveReality, iets waarvan Vera niet op de hoogte was. Volgens Dimitri werkte het niet tussen hen mede door ‘gebrek aan vertrouwen’ en zijn ‘jaloerse gedrag’. ‘Ik respecteer haar keuze en we gunnen elkaar alle geluk en liefde toe. We zijn nog goeie vrienden en we gaan elkaar nog wel vaak zien en spreken. Maar de relatie is helaas gedaan. Ik hou nog van haar, maar helaas heeft zij er eind aan gemaakt’, laat hij weten.


De breuk werd zondagmiddag ook door Vera bevestigd op haar sociale media. “Het is inderdaad uit tussen Dimi en mij, en helaas is dat buiten mijn weten om in de media gebracht”, schrijft Vera op Instagram. “Ik vind het enorm jammer dat het niet werkte, want ik dacht oprecht de liefde gevonden te hebben. Jammer genoeg was dat niet het geval. Ik wil al onze fans wel bedanken voor de lieve berichten.”

De Vlaming en de Nederlandse kregen snel gevoelens voor elkaar in Big brother. Dimitri moest al vroeg het huis verlaten, en zocht Vera na haar exit enkele weken later op bij haar thuis. Er volgden dates, maar vaak afspreken bleek door de afstand niet gemakkelijk.