BIBI over ontrouw van WAYLON: ‘Ik had het net zo goed kunnen zijn’

0

(Beeld: CP/Instagram)

Een jaar geleden ging Waylon (43) vreemd, terwijl vriendin Bibi Breijman (32) zwanger was van hun tweede kindje. Terugkijkend zegt Bibi nu “Ik had het net zo goed kunnen zijn.”


“Het gaat super goed”, vertelt Breijman RTL Boulevard als haar gevraagd wordt hoe het nu tussen haar en Waylon gaat. “Ik ben blij dat we het hebben overwonnen en dat we er sterker uit zijn gekomen en ook dat het probleem op tafel is komen te liggen. Het gebeurt echt in het leven. We zijn nu eenmaal bekend, het hoort bij ons leven en anders waren we misschien nog wel heel lang blijven hangen in een taboe.”

Achteraf is Bibi blij dat het vreemdgaan van Waylon publiekelijk bekend werd. “Waylon is geen andere man. Ik ben nog steeds verliefd op de Waylon die ik toen leerde kennen, maar er zijn bepaalde dingen in je relatie waar je niet helemaal uitkomt samen of waar je niet over durft te praten.” Het was heel fijn dat het op tafel kwam te liggen en dat iedereen er een mening over had, want je moest het daardoor wel aanpakken”, vertelde ze donderdag op tv.


“Dat hele vreemdgaan vond ik nog niet het moeilijkste”, zegt de zangeres over de heftige periode van vorig jaar. “Het is meer of je je daarna veilig voelt bij elkaar om het op te lossen en om je fouten aan te durven kijken en dat te erkennen en ervoor te vechten.” De zangeres meent  dat iedereen fouten maakt. “Ik had het net zo goed kunnen zijn. Er was een probleem, en ga je dat oplossen met een probleem of met therapie en ga je ervoor vechten? Het is maar net wat je wil in het leven.”