BINNENKIJKEN! In dit huis van 88 miljoen werkte BEYONCE jaren aan haar nieuwe album

0
(Beeld: CP)
In dit optrekje van maar liefst 85 miljoen werkte  afgelopen jaren aan haar nieuwe album Renaissance. En als ze even geen zin had in muziek maken dan was er afleiding genoeg in het huis met acht slaapkamers, 15 badkamers,  een mega wijnkelder, vier zwembaden,  een theater met 24 stoelen en een infinity pool met fonteinen die via de iPad kunnen worden bestuurd.

85 miljoen euro hebben Beyoncé en Jay-Z in 2017 betaald voor een megavilla in de luxueuze woonwijk Bel Air in Los Angeles. Een huis dat die ze vier jaar eerder ook al wilden kopen, maar toen werden ze afgetroefd door de bedenker van het spelletje Minecraft, de Zweed Markus Alexej Persson.


In oktober 2014 leek het nog slechts een kwestie van tijd of Beyoncé en Jay Z zouden hun handtekening zetten onder het koopcontract van de duurste villa van Beverly Hills met een prijskaartje van 85 miljoen dollar. Veel geld, maar een schijntje voor het paar dat een gezamenlijk vermogen heeft van meer dan 900 miljoen dollar.

Maar half december 2014, Beyoncé en Jay-Z hadden het huis inmiddels al vier keer van binnen en van buiten grondig geïnspecteerd, kwam er een kaper op de kust in de persoon van de jonge Zweed Markus Persson (35).


Waar Beyonce en Jay Z. nog altijd onderhandelden over de prijs ging Markus Persson voortvarend te werk. Hij bood direct 70 miljoen dollar. Een prijs waar de eigenaar van de villa die in eerste instantie het huis voor 85 miljoen in de markt zette, vrijwel direct mee akkoord ging.

De villa in het sjieke Beverly Hills mag dan ‘maar’ acht slaapkamers hebben, er zijn wel 15 badkamers allemaal voorzien van’ Toto Neorest’ toiletten a raison van 5600 dollar per stuk. Inpandig is er o.a. een mega wijnkelder en een theater met 24 stoelen.

Buiten is er een infinity pool met fonteinen die via de iPad kunnen worden bestuurd. Autoliefhebber Jay Z. zal blij zijn met de garage waarin 16 wagens een plekje kunnen vinden. De villa staat op een lap grond van meer dan 9000 vierkante meter en biedt een prachtig uitzicht over Los Angeles.

Extraatjes, en bij de prijs inbegrepen, zijn drie hd-televisies van 90 inch en een replica van James Dean’s motor en een snoepjeskamer vol M & M’s. Persson verzond inmiddels een tweet waarop hij in de snoepjeskamer zit. Ook makkelijk: het huis heeft wodka- en tequilabars.

 Share.