Pagina titel ...
maandag, september 21
Beyoncé en Jay Z. vernieuwen huwelijksgeloften en willen deze villa van $85 miljoen kopen!

0

Beyoncé en Jay Z. vernieuwen huwelijksgeloften en om dat te vieren hebben ze deze villa van $85 miljoen gekocht!


Na het vernieuwen van hun huwelijksgeloften, twee weken geleden op de 33e verjaardag van de rapper, hebben Beyoncé en Jay Z hebben hun zinnen gezet op een villa in Beverly Hills, Los Angeles, met een prijskaartje van maar liefst 85 miljoen dollar. Voor het geld hoeven ze het in ieder geval niet te laten, want het duo zou een gezamenlijk vermogen hebben van meer dan 900 miljoen dollar.

Het zetten van de handtekening onder het koopcontract is nog slechts een kwestie van tijd nu Beyoncé en haar man het huis twee keer grondig hebben geïnspecteerd. En wat zij zagen beviel de zangeres en de rapper.

(Lees verder na de advertentie)

De villa in het sjieke Beverly Hills mag dan ‘maar’ acht slaapkamers hebben, er zijn wel 15 badkamers. Inpandig is er o.a. een mega wijnkelder en een theater met 24 stoelen. Buiten is er een infinity pool. Autoliefhebber Jay Z. zal blij zij met de garage waarin 16 wagens een plekje kunnen vinden. De villa staat op een lap grond van meer dan 9000 vierkante meter en biedt een prachtig uitzicht over Los Angeles.

In ieder geval genoeg ruimte, mochten de geruchten waar, zijn dat dochter Blue Ivy (2) een broertje of een zusje krijgt. Het vernieuwen van hun huwelijksgeloften en de aankoop van de villa in Beverly Hills drukt de al maanden gaande geruchten de kop in dat hun huwelijk op springen zou staan.

Lees verder na advertentie

LEES OOK: Beyonce en Jay-Z huren villa voor 200.000 dollar per maand

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0