Beyoncé en Jay-Z kunnen geen koophuis vinden, dus huren ze deze villa maar voor 150.000 dollar per maand

0
Je kan maar geen leuk koophuis vinden? Wat doe je dan als je Beyoncé en Jay-Z heet. Dan huur je voor een jaar een villa in Beverly Hills voor 150 duizend dollar per maand. Heb je alle tijd om een huis te zoeken.


De drie verdiepingen tellende, moderne, villa ligt ligt op ruim 5000 vierkante meter grond in het noordelijk deel van LA’s Holmby Hills. De drie verdiepingen zijn met elkaar verbonden met een lift.

Er zijn twee bibliotheken en drie woonkamers, waarvan een met 7 meter hoog plafond. Naast de reguliere keuken is er nog een tweede keuken, die gebruikt kan worden door de cateraar bij feestjes. Het pand telt zeven, grote, slaapkamers allemaal met eigen badkamer. Het terras biedt uitzicht op het zwembad en de tennisbaan.


Natuurlijk heeft de woning een wijnkelder, een fitnessruimte, een bioscoopzaal en een beveiligingssysteem dat door het koppel te bedienen is met een iPad.

Het pand staat al sinds vorig jaar afgelopen mei te koop voor maar liefst $ 45.000.000. Voor Beyonce en Jay-Z is het huis overigens bekend terrein. Vorige jaar september huurden ze het al eens voor een maandje. Voor die maand woongenot betaalde ze 200.000 dollar. Nu ze het huis voor een jaar hebben gehuurd is is die prijs gedaald tot ‘slechts’ 150.000 dollar per maand