Bevestigd: MARTIEN EN ERICA kopen voor 1.5 miljoen euro dit pension met 14 kamers in Noordwijk

0

De kogel is door de kerk: de familie Meiland heeft voor 1.5 miljoen een pension met 14 kamers gekocht in Noordwijk. Het pand heet nu nog Pension Kristina en is op loopafstand van het centrum van Noordwijk, maar ook de zee en boulevard zijn binnen handbereik.

Vorige maand meldde de site Bekende Buren dat Erica en Martien hun oog hadden laten vallen op dit pension, maar pas nu is de aankoop door de Meilandjes bevestigd. Wat Erica en Martien precies met het pension gaan doen, is nog niet bekend. Aangezien er wel een nieuw seizoen is aangekondigd, is het dus aannemelijk dat dit pension centraal staat in de nieuwe reeks.


Het pension (binnenkijken) is gelegen op de grens van de populaire wijken Zuidduinen en Dobbelmannduin, op wandelafstand van het gezellige centrum van Noordwijk aan Zee. Deze royale vrijstaande villa met pension beschikt over parkeergelegenheid op eigen terrein en heeft in het pension 14 kamers waarvan 12 slaapkamers die grotendeels beschikken over een eigen badkamer.

Dit volumineuze pand (inhoud 1748 m3 pension en woonhuis) biedt de Meilandjes uiteenlopende gebruiksmogelijkheden zoals bijvoorbeeld Pension, Wonen, Bed en Breakfast, of andere aan huis gebonden beroepen.


De goed onderhouden villa beschikt grotendeels houten kozijnen met dubbelglas en heeft maar liefst 465 m2 eigen grond op een geliefde locatie op steenworp afstand van strand, zee, boulevard en duinen.