Beveiliging familie opgeschroefd: Peter Gillis stuurt mishandelde zoon Mark naar schlachtofferhulp

0

Peter Gillis heeft zijn zoon Mark die afgelopen weekend in zijn eigen villa op park Prinsenmeer zwaar mishandeld werd door drie manen naar slachtofferhulp gestuurd. Hoewel Gillis is geschrokken van de overval, zegt Peter niet bang te zijn. “Dat zijn we nooit geweest, maar we zijn wel oplettend. De beveiliging is ook aangescherpt.”

Mark, de zoon van Peter Gillis die vorig weekend op gewelddadige wijze is overvallen, is weer aan het werk gegaan. Dit vertelt de vakantieparkenmagnaat woensdag aan Shownieuws. Iets wat mark niet wilde. “Maar dat hebben we toch maar gedaan,” aldus vader Peter.


Mark, zoon van Ooststappen-baas Peter Gillis werd in de de nacht van zaterdag op zondag even na drieën door drie mannen overmeesterd toen hij bij zijn chalet op park Prinsesmeer in Lommel aankwam. De mannen mishandelden hem en kreeg klappen en schoppen. De daders gingen met Gillis het chalet binnen, waar ze hem enige tijd vasthielden. Ondertussen doorzochten de nog onbekende mannen de woning. Uiteindelijk gingen ze er met nog onbekende buit vandoor. Mark Gillis werd ter plaatse door ambulancepersoneel aan zijn verwondingen behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht.

Inmiddels gaat het beter met Mark. “Mark heeft ook alweer gefilmd voor Massa is Kassa”, aldus vader Peter tegen Shownieuws. Wel heeft zijn zoon slachtofferhulp gehad, iets wat Mark eigenlijk niet wilde. “Maar dat hebben we toch maar gedaan.” Hoewel de familie Gillis uiteraard ontzettend geschrokken is van de overval, zegt Peter niet bang te zijn. Wel is de beveiliging aangescherpt.


Vlak na de overval lekte een foto van de mishandelde Mark uit. Een foto die Peter Gillis zelf naar een aantal mensen in zijn directe omgeving had gestuurd. Dat zou betekenen dat iemand in Gillis directe omgeving die foto bewust heeft gelekt. “Dit zijn mensen die ik vertrouw”, aldus een woeste Peter, die aan shownieuws laat weten geen verdere stappen te ondernemen om er achter te komen wie dat gedaan heeft.

Het onderzoek naar de brute overval op Mark Gillis is nog in volle gang. Volgens de politie zijn de camerabeelden van die bewuste avond opgevraagd. Inmiddels is de beveiliging rond de Massa is Kassa-familie flink opgeschroefd.
Hoewel de familie Gillis flink is geschrokken van de overval op Mark, zegt Peter tegen De Telegraaf niet bang te zijn. “Dat zijn we nooit geweest, maar we zijn wel oplettend. De beveiliging is ook aangescherpt.”