Pagina titel ...
woensdag, april 8
BESLAG GELEGD! Steenrijke ex-vriend ESTELLE CRUIJFF wil zijn geld terug of anders haar huis!

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Er is beslag gelegd op het miljoenenpand van Estelle Cruijff (41) in het chique Amsterdam-Zuid door ex-vriend, de steenrijke zakenman Jacques Parson! Ruim twee jaar geleden trok Estelle in in het huis van Parson. Dat beviel blijkbaar zo goed dat zij zijn appartement in het chique pand kocht voor 1.2 miljoen. Geld dat zij leende van diezelfde vriend/zakenman Parson. Maar Estelle vergat haar lening terug te betalen, dus stapte Parsons naar de rechter om de nu al tot 160.000 euro opgelopen terugbetalingen te vorderen. Estelle’s vroegere vriend kreeg gelijk en dat maakt dat er nu beslag ligt op het luxe-appartement en Estelle mogelijk uit haar ‘huisje’ moet vertrekken.

Als Estelle Cruijff vier jaar geleden van de rechter de alimentatie toegewezen gekregen die zij wilde van ex Ruud Gullit, een maandelijkse toelage van circa 21.000 euro, dan was er niets aan de hand geweest en had Estelle de aflossing en rente op haar appartement van 1.2 miljoen in Amsterdam-Zuid makkelijk kunnen betalen. Maar helaas voor Estelle besloot de rechter in hoger beroep de blondine slechts €42.000 euro per jaar (3500 euro per maand) toe te kennen. En met dat bedrag wordt het al een stuk moeilijker, of zelfs onmogelijk, om een woning van 1.2 miljoen te kopen. Geen bank die je het geld zal lenen op basis van een inkomen van €3500.

Maar toch lukte het Estelle Cruyff een appartement van € 1.2 aan te schaffen. Een appartement waar zij in 2017 verliefd op was geworden dankzij haar relatie met de eigenaar, Jacques Parson, de directeur van Kappé International en daarmee mede verantwoordelijk voor het succes van See Buy Fly-winkels op Schiphol. Nog dat jaar trok Estelle in het appartement van Jacques. Estelle voelde zich zo thuis in het appartement dat ze Jacques vroeg of ze het kon kopen. Dat kon voor 1.2 miljoen. Geld dat Estelle niet had, maar dat haar goede vriend Jacques haar best wilde lenen. En dat gebeurde ook.

Jacques Parson wil zijn geld terug

En zo werd Estelle de trotse eigenaar van het appartement dat op een steenworp ligt van de door haar zo frequent bezochte PC Hooftstraat. Een driekamerappartement, met luxe keuken, dat een woonoppervlakte van 92 vierkante meter heeft. De woonkamer heeft een plafondhoogte van meer dan 3 meter en heeft openslaande deuren naar een Frans balkon met weids zicht over het Vondelpark. Aan de achterzijde zijn twee courante slaapkamers met beide een toegangsdeur naar het brede balkon op het zuiden. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel.

Een droomappartement dus, maar de vraag is hoelang zal Estelle er nog van kunnen genieten. Nu, ruim twee jaar, is de vriendschap met Jacques bekoeld. Misschien ook omdat de zakenman wil dat Estelle haar deel van de afspraken nakomt. De betalingsachterstand van Estelle op de door Jacques verstrekte lening van circa 1,2 miljoen euro beliep eind 2019 al €160.000, waarop de rijke zakenman naar de rechter stapte om conservatoir beslag laten leggen op de woning van Estelle.

Het vonnis

Nu de rechter de vordering van Jacques heeft toegewezen dreigt Estelle uit haar appartement gezet te worden, want met het toewijzen van het conservatoir beslag mag Estelle’s appartement door Jaques worden opgeëist. Volgens de advocaat van Estelle zal het zo’n vaart niet lopen zei hij gisteren tegen SBS Shownieuws. “Wel kan ik u melden dat er op dit moment wordt getracht om tot een minnelijke regeling te komen. In ieder geval is het beeld dat mogelijk zou kunnen ontstaan dat mevrouw Cruijff haar verplichtingen jegens de crediteur niet nakomt, volkomen onjuist.” Bijzonder, want de rechter dacht daar toch anders over.

Misschien ligt de oplossing van Estelle’s probleempje wil bij een andere zakenman, Morad. Dat is de laatste, nieuwe liefde van Estelle zo openbaarde ze eind vorig jaar in weekblad Privé. Estelle en Morad leerden elkaar kennen tijdens een diner van gemeenschappelijke vrienden. “Zo kwamen we bij elkaar aan tafel en dat klikte. Het fijne is dat we veel raakvlakken hebben. Hij is ook een levensgenieter”, liet de verliefde Estelle optekenen over de man van wie ze zei de hele wereld aan te kunnen. “Voor mij is het alweer jaren geleden dat ik dit geluk heb gevoeld.”

Estelle Cruijff trouwde in 2000 met voetballer Ruud Gullit. Ze kregen een dochter en een zoon. In 2012 liep het huwelijk op de klippen. Na de breuk had Cruijff een kortstondige, maar veelbesproken, relatie met kickbokser Badr Hari.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0