Pagina titel ...
maandag, juli 13
Wordt jarige ESTELLE CRUIJFF (42) 15 juli op straat gezet vanwege hypotheekachterstand van 160.000 euro?

0
Estelle Cruijff, die vandaag 42 jaar is geworden, vierde haar verjaardag vannacht al uitbundig in haar luxe-appartement aan het Amsterdamse Vondelpark. Maar het zou daar wel eens het laatste feestje voor Estelle kunnen zijn geweest. Estelle hoort 15 juli of ze uit het appartement gezet wordt vanwege 160.000 euro aan achterstallige hypotheek.

Estelle Cruijff mag nog tot zeker 15 juli in haar luxe-appartement aan het Amsterdamse Vondelpark blijven wonen nu de rechtbank heeft bepaald dat Estelle en haar schuldeiser Jacques Parson, die €160.000 aan achterstallige hypotheek eist, tot midden juli de tijd hebben om hun geschil op te lossen. Weet Estelle de gevorderde €160.00 dan niet op te hoesten dan moet zij vertrekken en staat zij op straat.

(Lees verder na de advertentie)

In eerste instantie zou de rechter op 20 mei uitspraak doen, maar een eventueel vonnis wordt nu pas op 15 juli geveld. Tot die tijd geeft de rechter, zo schrijft bekendeburen, Estelle en Parson de tijd om oplossing te vinden voor de €160.000 betalingsachterstand van Estelle. Afgelopen mei werd beslag gelegd op het miljoenenpand van Estelle Cruijff (41) in het chique Amsterdam-Zuid door ex-vriend, de steenrijke zakenman Jacques Parson.

Het vonnis

Ruim twee jaar geleden trok Estelle tijdelijk  in in het huis van Parson. Dat beviel blijkbaar zo goed dat zij zijn appartement in het chique pand kocht voor 1.2 miljoen. Geld dat zij leende van diezelfde vriend/zakenman Parson. Maar Estelle vergat haar lening terug te betalen, dus stapte Parsons naar de rechter om de tot dan al tot 160.000 euro opgelopen terugbetalingen te vorderen.

Die rechter wees de vordering van Jacques toe wat maakte dat Estelle dreigde uit haar appartement gezet te worden, want met het toewijzen van het conservatoir beslag door de rechtbank mocht Estelle op straat worden gezet. Volgens de advocaat van Estelle, zo zei hij tegen SBS Shownieuws, zou het zo’n vaart niet lopen. “Wel kan ik u melden dat er op dit moment wordt getracht om tot een minnelijke regeling te komen. In ieder geval is het beeld dat mogelijk zou kunnen ontstaan dat mevrouw Cruijff haar verplichtingen jegens de crediteur niet nakomt, volkomen onjuist.” Bijzonder, want de rechter dacht daar toch anders over.

Als Estelle Cruijff vier jaar geleden van de rechter de alimentatie toegewezen gekregen die zij wilde van ex Ruud Gullit, een maandelijkse toelage van circa 21.000 euro, dan was er niets aan de hand geweest en had Estelle de aflossing en rente op haar appartement van 1.2 miljoen in Amsterdam-Zuid makkelijk kunnen betalen. Maar helaas voor Estelle besloot de rechter in hoger beroep de blondine slechts €42.000 euro per jaar (3500 euro per maand) toe te kennen. En met dat bedrag wordt het al een stuk moeilijker, of zelfs onmogelijk, om een woning van 1.2 miljoen te kopen. Geen bank die je het geld zal lenen op basis van een inkomen van een (bruto)inkomen van €3500.

Jacques Parson wil zijn geld terug

Dus is Estelle nog tot zeker 15 juli de trotse eigenaar van het appartement dat op een steenworp ligt van de door haar zo frequent bezochte PC Hooftstraat. Een driekamerappartement, met luxe keuken, dat een woonoppervlakte van 92 vierkante meter heeft. De woonkamer heeft een plafondhoogte van meer dan 3 meter en heeft openslaande deuren naar een Frans balkon met weids zicht over het Vondelpark. Aan de achterzijde zijn twee courante slaapkamers met beide een toegangsdeur naar het brede balkon op het zuiden. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel.

Estelle Cruijff trouwde in 2000 met voetballer Ruud Gullit. Ze kregen een dochter en een zoon. In 2012 liep het huwelijk op de klippen. Na de breuk had Cruijff een kortstondige, maar veelbesproken, relatie met kickbokser Badr Hari. Daarna verschenen er nog verschillende mannen in haar leven, maar nooit voor lang.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0