Beschuit met muisjes: Michaëlla Krajicek bevallen van zoon Valentijn Leo Sels

0

Voormalig tennisster Michaëlla Krajicek is afgelopen weekend bevallen van haar eerste kindje: zoon Valentijn Leo Sels. De halfzus van Richard Krajicek verwelkomde haar zoontje op zaterdag, waarna ze een foto op social media plaatste waarop zij en haar vriend, tennisser Jelle Sels, twee kleine babyhandjes vasthouden en de tekst: Valentijn Leo Sels. 07. 08. 2021.

De kersverse vader Jelle Sels is ‘erg blij’ met de komst van de kleine. Volgens Sels ‘gaat het goed met ze, met allebei.’ Op dit moment doet het gezin het vooral rustig aan. Ze zijn bij elkaar en ‘alleen familie komt op visite, vrienden komen later.’


Krajicek trouwde in 2015 met tennisser Martin Emmrich. In 2018 kondigden ze aan uit elkaar te gaan, waarop ze de liefde vond bij tennisser Jelle Sels.

In  2019 stopte Krajicek met het spelen van professioneel tennis. De Delftse, die begin 2019 haar laatste wedstrijd speelde, ondervond te veel last van haar knie en moest noodgedwongen haar carrière beëindigen. De vraag is of zij ooit nog professioneel op de tennisbaan zal verschijnen:.