Pagina titel ...
vrijdag, september 18
Belgische Koning Albert zet zijn kasteelhoeve te huur wegens te duur

0
Het Koninklijk domein in Fenffe, op een uur rijden van Brussel, is te duur geworden voor Albert en Paola
De kasteelhoeve staat op 16 hectare grond
Huidig Koning Filip vierde op de kasteelhoeve zijn 18de verjaardag
De nieuwe huurder moet er wel alles aan doen om zijn kenmerken van koninklijke residentie te behouden
Paola kocht de pastorie, op een paar kilometer van het kasteel in Fenffe in 2010 voor honderdduizend euro
Vier jaar werd er verbouwd om het sterk verouderde pand te laten aanpassen aan de normen van deze tijd
Paola hield elke detail van de verbouwing nauwlettend in de gaten
Ze koos ze zelf de leien voor op het dak
De pastorie kijkt uit op het kerkhof…
En met dat uitzicht zouden Albert en Paola niet zo blij zijn

Belgische Koning Albert zet zijn kasteelhoeve te huur wegens te duur…


Koning Albert en koningin Paola vinden hun koninklijk domein in Fenffe te duur geworden, qua onderhoud. Daarom hebben ze beslist om hun kasteelhoeve, op een uur rijden van Brussel, niet meer zelf te gebruiken maar te verhuren. Voor hoeveel, dat wil niemand zeggen. Albert en Paola wijken zelf uit naar een pastorij in de buurt, die ze voor €100.000 kochten en die inmiddels bijna volledig verbouwd is.

Het terrein van de kasteelhoeve is 16 hectare groot en de bewoonbare oppervlakte bedraagt 440 vierkante meter. Albert en Paola hebben hun meubeltjes al uit het kasteel, waar huidig Koning Filip zijn 18de en koningin Paola haar 40ste verjaardag vierde, laten verhuizen naar andere koninklijke residenties. Bij de verhuur van de kasteelhoeve wordt geen makelaar ingeschakeld. De nieuwe huurder moet er wel alles aan doen om zijn kenmerken van koninklijke residentie te behouden. De huurprijs die Albert en Paola vragen is onderhandelbaar. De interesse voor de kasteelhoeve zou overigens uit onverwachte hoek kunnen komen. Prins Lorenz is al heel lang geïnteresseerd in het kasteel.

(Lees verder na de advertentie)

Paola en Albert verhuizen naar een pastorie op een paar kilometer van het kasteel in Fenffe. Paola kocht die pastorie in 2010 voor honderdduizend euro en liet er vervolgens vier jaar aan verbouwen om het sterk verouderde pand te laten aanpassen aan de normen van deze tijd. Daarbij hield ze elk detail van de verbouwing nauwlettend in de gaten. Zo koos ze zelf de leien voor op het dak en zocht ze ook zelf de kleur van de kalk uit waarmee het huis wordt bepleisterd.

Nadat ze de pastorie had gekocht maakte ze ook een rondje langs de buren om zich voor te stellen. Over enkele maanden is de verbouwing van de pastorie afgerond en kunnen Albert en Paolo er hun intrek in nemen.

Lees verder na advertentie

Volgens de toekomstige buren van Albert en Paolo zou Paola met een ding niet zo blij zijn en dat is dat de pastorie uitkijkt op het kerkhof…

ZIE OOK: Vlucht naar Londen! ‘Bastaarddochter’ Belgische Koning Albert, Delphine Boël, verkoopt ‘villa Zoutoise’

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0