Begon relatie toen zij nog minderjarig was? WIBI SOERJADI’S liefde Mirthe is maar liefst 32 jaar jonger

0

(Beeld: Instagram Wibi Soerjadi)

Heeft Wibi Soerjadi (52) gewacht zijn liefde Mirthe aan Nederland voor te stellen tot ze oud genoeg was? Zeker is dat Mirthe 32 jaar jonger is dan de pianist.


Pianist Wibi Soerjadi bevestigde een week geleden zijn relatie met Mirthe. De pianist ligt sindsdien onder vuur, omdat zijn Mirthe nog piepjong zou zijn. de 52-jarige Soerjadi wilde de leeftijd van Mirthe dan ook niet vertellen toen hij haar aan Nederland voorstelde. Hij geeft wel hij toe dat zij een stuk jonger is. “Maar we hebben afgesproken dat ik daarover niet in detail zou treden. Wie weet wat de toekomst ons allemaal gaat brengen. Ik sta overal voor open.”

Mirthe kwam in beeld tijdens het tuinconcert op het landgoed van zijn villa Peckedam in Diepenheim waar Wibi vorige week zaterdag werd geridderd werd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Mirthe keek trots toe hoe de burgemeester uit de gemeente Hof van Twente hem het lintje opspeldde.


Haar leeftijd lijkt er alles mee te maken dat Wibi de relatie nu pas officieel maakt. “Bewust heb ik haar op de achtergrond gehouden en kom ik er vandaag officieel mee naar buiten. Voor ons was het belangrijk dat we elkaar eerst goed hebben leren kennen. En dat hebben we gedaan. We zijn pas op vakantie geweest naar Bonaire, dat was zo bijzonder”, zegt pianist Wibi Soerjadi in gesprek met De Telegraaf.

Hoe oud Mirthe precies is, is net als haar achternaam, onbekend. Instagram account Reality FBI ontdekte dat Mirthe op de cover staat van een MBO opleiding. Daarnaast speelde zij ook vorig jaar al in een clip van Wibi. ‘Heeft Wibi Soerjadi een jaartje gewacht tot ze oud genoeg was?’, vraag Reality FBI zich af.

Reality FBI  schrijft ook: “Wibi heeft haar al een jaartje, maar sinds afgelopen weekend voor het openbaar. In de media werd ze via meerdere namen voorgesteld. Nirthe en Mirthe. Ook wilde Wibi jaar leeftijd niet delen in de media. Prima. Op die vragen hebben we wat antwoorden. Het is gewoon Mirthe.” Ook weet Reality.FBI meer te melden over de leeftijd van Mirthe: “Mirthe studeert momenteel voor ‘Eventproducer’ (aan het Friesland College, red) . Dit is een driejarige MBO opleiding die ze in 2019 is gestart. Ze zal dus rond de 20 zijn?

De 52-jarige pianist wil niet uitsluiten dat hij een kind wil met Mirthe, maar eerst zijn ze naar eigen zeggen aan het genieten van een leven met z’n tweeën. “Sinds vorige week wonen we samen. Mirthe is bij me ingetrokken, een geweldig moment voor ons samen. Het is veel gezelliger om met elkaar onder één dak te wonen. Ik heb een hele lange tijd alleen in het huis gewoond. De dag dat Mirthe bij mij kwam wonen, voelde gelijk goed.”

Of zoals Wibi deze week in Story zegt:  ‘We schelen best in leeftijd. Hoeveel doet niet ter zake. Belangrijker vind ik het dat we in vrijwel alles op één lijn zitten. Ik leer net zoveel van Mirthe als zij van mij leert. En er is een groot respect naar elkaar toe. Uiteindelijk draait het daar toch om in een relatie. We halen het beste in elkaar naar boven. Ze is ook oprecht geïnteresseerd in wat ik leuk vind. Zo haal ik mijn ontspanning uit het paardrijden. Mirthe neemt nu paardrijles, zodat we straks samen door de bossen kunnen rijden. En op Bonaire heeft zij mij leren snorkelen. We maken elkaars wereld groter. En nu zijn we ook nog eens elke dag samen. Mirthe noemt het een sprookje dat ze hier met mij woont, maar het is de realiteit en er gaat geen dag voorbij dat ik niet zeg hoe blij ik met haar ben. Ze is echt het beste wat mij de afgelopen jaren is overkomen. Met haar naast me kan ik alles aan.’