BEETJE JALOERS – Twee middelvingers voor Gaby Glaaser van Jordy nu hij geen nieuwe liefdeskans van haar krijgt

0

Jordy Jahmal kon zijn geluk niet op toen bleek dat Gaby Blaaser (34) hem toch nog een tweede kans gunde nadat ze hem weg had gestuurd in ‘De Bachelorette’. Hij dacht zelfs met haar te kunnen trouwen op termijn, maar nu Gaby een andere man, autocoureur Bas Schothorst, in haar leven heeft toegelaten steekt Jordy  twee dikke middelvingers naar zijn grote liefde op…

“Blijf jezelf trouw. De mazzel!” schrijft hij bij een foto, waarop hij zijn middelvingers opsteekt. Wat hij precies bedoelt is in eerste instantie niet duidelijk, tot je naar rechts klikt op de foto. Daar is namelijk een foto te zien van Gaby gezellig op het terras met ex-coureur en nieuwe liefde Bas Schothorst.


Gaby en Bas op het terras

De twee waren eerder al zoenend gespot in een aantal bekende Amsterdamse horecagelegenheden waar ze niet van elkaar konden afblijven. Ook op de terrasfoto lijken ze het in ieder geval erg gezellig te hebben. Ook Jordy heeft de beelden nu gezien. Waar hij eerst nog dacht aan trouwen met Gaby, hoeft het allemaal voor Jordy niet meer. ‘De mazzel’, schrijft hij bij een post op zijn eigen Instagram-account.


Onder andere Bachelorette-winnaar Joey kan de keiharde sneer van Jordy wel waarderen. “Hahahhaha held”, schrijft hij in de reacties. Joey haalde zelf ook al hard uit naar Gaby in een post op Instagram enkele dagen geleden. ‘Niet alleen wij, maar ook jullie zijn gewoon voor de gek gehouden! Ik deel de waarheid niet omdat ik zielig wil doen, maar omdat ik heel slecht tegen dit soort praktijken kan, en ik sowieso niet over mij heen laat lopen! Door niemand niet! Een ding is zeker! She fucked with the wrong dude.’

Joey van Herle dacht in The Bachelorette het hart van Gaby Blaaser veroverd te hebben. Maar nadat bekend werd dat Gaby aan het daten was met de ex van Kimberley Klaver, autocoureur Bas Schothorst, was ook de Limburger helemaal klaar met de blondine. Behoefte aan contact met Gaby heeft hij dan ook niet meer. “Ik hoef haar niet meer te spreken. Het is voor mij helemaal over en uit.”

In de reünieaflevering van De Bachelorette bleek dat Gaby (34) en Joey (26) geen koppel meer waren. Hoewel de twee in de uitzending emotioneel worden bij het zien van beelden uit Zuid-Afrika, vertelt  Gaby dat de twijfels die ze al had, bij thuiskomt werkelijkheid werden. “De afstand, misschien toch wel het leeftijdsverschil, mijn kinderwens’’, zegt ze. “Ja, ik denk dat we daar toch nog te veel in verschillen. En toen kwam corona. Toen heb ik de keuze gemaakt om mijn ouders te blijven zien”, aldus Gaby, die er dus niet voor koos zich met Joey te isoleren.

Volgens  Gaby, die wel een keer naar Joeys Limburg afreisde  heeft hij zijn kansen op geluk ook deels zelf verspeeld. “Jij vertelde aan mij dat je contact had met andere vrouwen. Dat voelde heel naar.” Die ‘beschuldiging’ verwijst Joey naar het rijk der fabelen. “Dat was puur vriendschappelijk en dat heb ik je ook gezegd.”