Beetje ijdel…? Tino Martin ‘Ik koop jasjes van 1000 euro omdat ik niet wil niet dat iemand in de zaal hetzelfde jasje draagt als ik’

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Beetje ijdel…? Tino Martins grootste nachtmerrie is als iemand in het publiek hetzelfde jasje als hij op het podium draagt. “Je wilt niet weten hoeveel ik op jaarbasis investeer in kleding. Ik draag veel jasjes (vanaf 1000 euro, red) van Corneliani. Die zitten me als gegoten.”

“Mijn kleding hoeft niet per se peperduur te zijn, maar ik wil niet dat iemand in de zaal hetzelfde jasje draagt als ik. Als je kiest voor een exclusief merk dat slechts gelimiteerd aantallen op de markt brengt, verklein je die kans aanzienlijk.” zegt de zanger in een vraaggesprek met Beau Monde.


Thuis loop tino overigens niet in jasjes die meer dan 1000 euro kosten. Hij koopt namelijk ook ‘gewoon’ kleding bij Zara. “Lekker voor in de tuin of een dagje op het strand. Doordeweeks kan ik er bijlopen als een sloddervos. Dan heb ik geen zin om gesoigneerd te zijn en trek ik gewoon een oude jeans en een paar All Stars van drie tientjes aan.”

Recent bood Tino Martin zijn excuses aan voor zijn optreden tijdens het Bevrijdingsfestival, dat live te zien was via een livestream. Na zijn optreden kreeg hij veel kritiek, omdat hij onder meer erg vals zong. Volgens de zanger kwam dat door de nasleep van zijn coronabesmetting. De zanger kreeg flink wat kritiek. RTL Boulevard-presentator Rob Goossens zei in het programma dat het leek alsof Tino onder invloed van drank of drugs was.


Share.