BEETJE BIZAR! Lewis Hamilton zet ‘ongebruikt’ New Yorks penthouse te koop voor 52 miljoen

0

Beeld: CohnranPictures
Lewis Hamilton kocht in 2017 voor 44 miljoen dollar een penthouse in de populaire wijk Tribeca in New York. Maar de Britse Formule 1-coureur kwam er maar zelden. Dus biedt hij het weer te koop voor €52 miljoen dollar. 

Het appartement in het Tribeca-complex 443 Greenwich St. ligt in een van de mooiste buurten van New York. Tribeca is hot onder de celebs, want o.a. Justin Timberlake en Jessica Biel, Blake Lively en Ryan Reynolds, Harry Styles en Jake Gyllenhaal hebben ook een ‘pandje’ in het hippe buurtje in Manhattan.


Voor het penthouse dat Lewis Hamilton nu probeert te slijten vroeg hij eerder 57 miljoen, maar recent daalde de vraagprijs naar nog maar 52 miljoen dollar. Daar krijgt de koper op 827 m2 leefruimte zes slaapkamers voor met allemaal hun eigen badkamers. Er is een zeer ruim dakterras met fantastich uitzicht plus zwembad en buitenkeuken.

Inbegrepen bij de prijs zijn ook twee privéparkeerplaatsen in het gebouw dat vroeger een boekbinderij was. In totaal zijn erin het gebouw 53 units. Er is 24-uurs portiers en conciërge-service en ook een spa en fitnesscentrum met zwembad en Turks stoombad voor de bewoners.


Het penthouse van Hamilton is het grootste in het gebouw.