Bedrogen CHANTAL JANZEN: ‘Ik viste het condoom uit prullenbak’

0

(Beeld: Instagram Chantal Janzen)

Chantal Janzen deelt in de editorial van het nieuwe nummer van &C ‘de ergste keer’ dat zij bedrogen werd door haar partner. ‘Op het moment dat ik de sleutel in zijn voordeur stak, werd ik kotsmisselijk’, schrijft ze. Janzen liep ‘linea recta naar de prullenbak’. ‘Ik viste er een gebruikt condoom uit. Ik wist gewoon: daar moet ik heen. Ik heb het op de salontafel gelegd en gewacht tot hij thuiskwam.’


Chantal Janzen is al járen gelukkig met haar grote liefde Marco, maar in het verleden is ze zelfs meerdere keren bedrogen. Omdat het nieuwe nummer van haar maandblad &C in het teken staat van vreemdgaan, deelt Chantal zelf haar ervaringen… Zo schrijft ze dat ze door een van haar eerste partners bedrogen is. “Diep in je hart voel je wat er aan de hand is”, begint de blondine haar verhaal. “Je kent je partner als geen ander. Een van mijn eerste partners ging vreemd en hoezeer ik dat ook probeerde te negeren, ik wist dat het vaker gebeurde.”

Chantal legt uit dat ze jaren geleden een keer thuis kwam en als een zombie meteen naar de prullenbak in de keuken liep. “Ik viste er een gebruikt condoom uit. Ik wist gewoon: daar moet ik heen.” Ze legde de condoom op tafel en wachtte tot haar vriend thuiskwam. Bij thuiskomst van haar vriend ontstond er een grote ruzie. Toch werd de relatie niet meteen beëindigd. “Ik wist dat ik de relatie moest beëindigen, want hij zou er niet mee stoppen, maar ik was nog jong en dacht: hier kom ik wel uit.”


Wie deze ex is laat Chantal niet weten. De enige bekende ex van de presentatrice is Johnny de Mol. Met hem had ze een relatie van 2001 tot 2004. Janzen is sinds 2006 samen met haar man Marco Geeratz. Samen hebben zij twee zoons. James werd in 2009 geboren en in 2018 kreeg het stel hun tweede zoon, Bobby.