Beautyvlogger gaat voor RTL Gerard Joling van Marokkanen laten houden….

0

Beautyvlogger Fadim Kurt gaat voor RTL Gerard Joling van Marokkanen laten houden. Volgens Fadim heeft Joling ‘namelijk nogal wat (pittige) vooroordelen over Marokkanen die we met dit programma volledig willen ontkrachten en hem in te laten zien dat wat hij denkt niet juist is’. 

Om Gerard Joling te laten inzien dat Marokkanen best aardig zijn zoekt beautyvlogger Fadim Kurt dan ook vrouwen die de zanger willen ‘bekeren.


Hey dames!
Voor een tv-programma van rtl4 kom ik graag in contact met Marokkaanse dames die dol zijn op beauty en presentator Gerard Joling in de wereld van beauty willen meenemen. En hem kennis te laten maken met de Marokkaanse cultuur. Hij heeft namelijk nogal wat (pittige) vooroordelen over Marokkanen die we met dit programma volledig willen ontkrachten en hem in te laten zien dat wat hij denkt niet juist is. Hij denkt bijv. dat Marokkaanse vrouwen worden onderdrukt en zich niet mooi mogen maken, terwijl dit dus helemaal niet klopt natuurlijk. Het lijkt ons daarom leuk om een beauty activiteit samen met een paar meiden en Gerard te gaan doen om hierover in gesprek te gaan. We willen dolgraag dat jullie hem ook kritische vragen gaan stellen, waarom hij bijvoorbeeld zo denkt. Wie lijkt het leuk om op deze manier haar tv-debuut te maken op rtl? Ik hoor graag van jullie 🙂
GOED OM TE WETEN: Gerard wordt meegenomen door een bekende Nederlandse Marokkaan meegenomen.