Pagina titel ...
woensdag, april 8
Beatrix wilde niet… Nieuwe foto’s van koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Margriet en Mr. Peter van Vollenhoven

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima , prinses Margriet en Mr. Peter van Vollenhoven… Allemaal hebben ze geposeerd voor fotograaf Martijn Beekman. Alleen prinses Beatrix wilde niet. De prinses was tevreden zijn met de beelden die twee jaar geleden zijn gemaakt: die staan nog steeds op de website van het Koninklijk Huis.

De foto’s zijn 15 januari gemaakt  op het paleis op de Dam rond de Nieuwjaarsreceptie van koning Willem-Alexander. Prinses Beatrix was daar ook, maar sloeg het aanbod om op de foto te gaan resoluut.

De foto’s van Van Vollenhoven en prinses Margriet waren ook wel aan vervanging toe: de vorige serie werd vijf jaar geleden gemaakt. De andere volwassen leden van het Koninklijk Huis die niet in de serie zitten, zijn prins Constantijn en prinses Laurentien. Nieuwe foto’s van de twee volgen later, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0