Pagina titel ...
donderdag, september 24
Beatrix wilde niet… Nieuwe foto’s van koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Margriet en Mr. Peter van Vollenhoven

0
Koning Willem-Alexander, koningin Máxima , prinses Margriet en Mr. Peter van Vollenhoven… Allemaal hebben ze geposeerd voor fotograaf Martijn Beekman. Alleen prinses Beatrix wilde niet. De prinses was tevreden zijn met de beelden die twee jaar geleden zijn gemaakt: die staan nog steeds op de website van het Koninklijk Huis.

De foto’s zijn 15 januari gemaakt  op het paleis op de Dam rond de Nieuwjaarsreceptie van koning Willem-Alexander. Prinses Beatrix was daar ook, maar sloeg het aanbod om op de foto te gaan resoluut.

(Lees verder na de advertentie)

De foto’s van Van Vollenhoven en prinses Margriet waren ook wel aan vervanging toe: de vorige serie werd vijf jaar geleden gemaakt. De andere volwassen leden van het Koninklijk Huis die niet in de serie zitten, zijn prins Constantijn en prinses Laurentien. Nieuwe foto’s van de twee volgen later, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0