B&B VOL LIEFDE: PETRA woont samen met HANS, maar ze zijn zeker niet verliefd

0

(Beeld: Videoland/CP)

Petra mag dan samenwonen met Hans, het duo dat elkaar leerde kennen in B&B vol liefde is niet verliefd! Binnenkort gaan ze een paar dagen met elkaar weg en dan zien ze wel hoe het verder gaat.


Hans koos in B&B Vol Liefde uiteindelijk om met Petra een toekomst op te bouwen. Petra trok ook bij Hans Frankrijk in. In LINDA zegt Petra nu dat het misschien wel allemaal te snel ging.

“Het LAT-ten werkte niet goed vanwege de afstand, dus ben ik die kant op gegaan. Het is wel een moeilijk proces… Misschien zijn we te snel gegaan? We proberen er wat van te maken, maar onze ritmes liggen zo uit elkaar. Dat botst, maar goed: Ik ben er nog steeds, dus dat zegt wel wat.”


Maar het wil niet zeggen dat de twee verliefd op elkaar zijn. “Iedereen wil het perfecte liefdesverhaal, maar dat is het niet. We zijn ook niet meer de jongste en hebben veel meegemaakt. We zijn niet verliefd, voor mijn gevoel zijn we daar nog niet aan toegekomen. Het voelt meer alsof we al zes jaar getrouwd zijn. We moeten terug naar dat begin: binnenkort gaan we een paar dagen samen weg, even de focus op elkaar. Dan zien we wel hoe het verder gaat.”