B&B VOL LIEFDE: HARMJAN zegt baan op en trekt bij ASTRID en de kinderen in haar B&B in Oostenrijk

0

Harmjan heeft zijn baan als vrachtwagenchauffeur opgezegd en vertrekt begin september naar Oostenrijk om in Sankt Michael im Lungau in de bed en breakfast van Astrid te gaan werken. “Ik ben de gelukkigste vrouw op aarde”, jubelt Astrid. Eerder zei Astrid nog geen ruimte in haar hart te hebben voor de liefde.

De mededeling van Astrid afgelopen vrijdag dat Harmjan en zij het samen erg leuk hadden zorgde voor menig opgetrokken wenkbrauw. De eigenaresse van een b&b in Oostenrijk stelde geen ruimte in haar hart te hebben voor de liefde “Daar zitten nu die twee kleine draakjes in van mij en daar past niks meer bij. Ik wil het goed doen voor hen”, vertelde Astrid in tranen aan de op haar verliefde Harmjan.


Maar Hamjan wilde Astrid echt. “Ze is honderd procent de moeite waard om volledig voor te gaan”, stelde Harmjan bij zijn vertrek uit Oostenrijk. Terug in Nederland hielden de twee contact. Al snel reisde Harmjan weer Oostenrijk. “En dat was voor ons beide gewoon fantastisch goed.”

Inmiddels heeft Harmjan zijn baan als vrachtwagenchauffeur opgezegd. “2 september is mijn laatste werkdag in Nederland”, maakte hij vandaag, zondag, bekend in RTL Boulevard. “Zij gaat niet terug naar Nederland. Maar dat wist ik van tevoren.”


Astrid voelt zich ‘de gelukkigste vrouw op aarde’ nu Harmjan in haar bed en breakfast komt werken en daar wellicht later zelfs intrekt.