’Barbie opgenomen in ziekenhuis na plotselinge dood vriend’

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Samantha ‘Barbie’de Jong is opgenomen in het ziekenhuis na plotselinge dood vriend Gelmore (31) afgelopen zondag. Hij overleed aan hartstilstand. Tijdens een bezoek aan een vriendin na de dood van de vader van haar derde kind raakte Barbie in shock en werd ze opgenomen in het ziekenhuis. Het is onduidelijk hoe het nu met Samantha is gesteld. Zij zou vooral behoefte hebben aan ’rust’.

Dat Barbie is opgenomen in het ziekenhuis vertellen bronnen in de straat waar zijn woont aan Privé. Nieuws dat volgens het medium wordt bevestigd door mensen uit haar directe omgeving. De vader van haar in november geboren derde kind Angelo, zou voor haar ogen overleden zijn.


De Haagse politie doet geen verder onderzoek naar het overlijden van Gelmore, de vader van Samantha de Jongs derde kind, en sinds afgelopen februari ook haar laatste liefde. Gelmore, de vriend van Samantha de Jong, overleed zondag aan het eind van de middag. Dat meldde de realityster op Instagram. “Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden. Hoe kan dit”, schreef Samantha in een bericht op het platform. En ook: ‘Gelmore is overleden aan een hartstilstand’.

Samantha vervolgde haar bericht over de dood van de vader van haar kind met: “lieve schat ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent ik heb je geholpen maar niks hielp de artsen en de politie namen het over en daar lag je schat je zal voor altijd bij me blijven. Kan me geen leven zonder jou voorstellen gisteren waren we nog lekker aan het koken.


Zondag rond 17.00 uur rukten hulpdiensten uit voor een melding van een reanimatie in de woning van Barbie, maar dat was dus tevergeefs. Hoe het kan dat Gelmore een hartstilstand heeft gekregen, is niet bekend. Wel zegt de politie maandag tegen Shownieuws: “Er is geen sprake van een misdrijf, dus wij doen geen onderzoek.” Op de vraag of Gelmore aan een natuurlijke dood is overleden, reageert de politie dat ze daar verder niks over willen zeggen. In de buurt waar Barbie woont ging het verhaal dat Gelmore gestorven zou zijn aan een overdosis.

Samantha de Jong was sinds februari gelukkig met haar vriend Gelmore, volgens de voormalig realityster ook de echte vader van haar jongste kind. Samantha en Gelmore bezegelden hun liefde met een tattoo. ‘Barbie’ liet de woorden ‘Eigendom van Gelmore’ in koeienletters boven haar borsten zetten, haar kersverse liefde deed datzelfde met haar naam in zijn hals.

Share.