‘Barbie’ haalt keihard uit naar ex van haar overleden vriend Gelmore: ‘Weet je wel zeker dat hij de vader is van je dochtertje?’

0

Slechts vier dagen na dood van haar vriend Gelmore, de vader van haar zoontje Angelo haalt  ‘Barbie’ keihard uit naar Marie, de ex van Gelmore. Marie heeft samen met hem een dochtertje.  “Lieve Marie van der Sande, begint Samantha haar tirade. “Ik begrijp jouw jaloersheid want ja, Gelmore heef Shalina nooit als zijn dochter gezien.” Aan het eind van het bericht vraagt Samantha aan Marie of Gelmore daadwerkelijk wel de vader is van dochter Shalina.

Afgelopen zondag overleed de vriend van Samantha ‘Barbie’ de Jong plotseling aaneen hartstilstand. Samantha  liet twee dagen later weten dat ze getraumatiseerd is door de heftige gebeurtenis en momenteel niet weet wat ze met zichzelf aan moet. Maar vandaag is ze terug op social media.


Op Instagram plaatst ze een al eerdere geposte foto met haar zoontje Angelo. Daarbij schrijft ze: “Heb toch nog een klein stukje Gelmore bij me: onze kleine Angelo 🥰🙏. En kan met trots zeggen wat een dappere papa hij heeft gehad 😍😍😍.”

In dezelfde post haalt Barbie ook ongemeen fel uit naar Marie van der Sande, die dochtertje Shalina heeft met Gelmore. “Lieve Marie van der Sande, begint Samantha haar tirade. “Ik begrijp jouw jaloersheid want ja, Gelmore heef Shalina nooit als zijn dochter gezien.”


Barbie dreigt ook jeugdzorg in te schakelen. “Moet ik jeugdzorg even inlichten hoe jij je kind behandeld en uitscheld voor alles en nog wat? Ga niet tegen mij beginnen zielig geval want dat ga jij nooit redden vieze gluiperd dat je bent.” Uit het bericht van Barbie blijkt ook dat dochter Shalina niet het enige kind is uit een eerdere relatie. “Nu praat je zo over Kaydan, dat lieve mooie mannetje is zijn eerste kind samen met Do”, vervolgt De Jong haar verhaal. “Kaydan is tenminste nog goed terecht gekomen… kan je van jou niet zeggen”, sneert ze.

‘Ze sluit haar post af met de conclusie. “Zoek een leven alsjeblieft. Ik heb echt medelijden met je en het spijt me voor jou maar KAYDAN EN ANGELO STONDEN ECHT OP NUMMER 1 bij hem.” Samantha vraagt ook nog even of Gelmore daadwerkelijk wel de vader is van dochter Shalina.