Bang om virus opnieuw te krijgen… Linda de Mol doodziek door corona

0

Linda de Mol is doodziek geworden van het coronavirus. Onthulde Linda vorige week al dat ze corona heeft gehad nu vertelt ze:  “Ik heb opnames moeten afzeggen, wat ik nog nooit van mijn leven gedaan heb (…) Ik kon echt niet op mijn benen staan, en benauwd, geen reuk en geen smaak en hoge koorts…”

Volgens de presentatrice en actrice had ze op dat moment alle symptomen, maar wist ze nog niet dat het corona was. Als Linda zich moe blijft voelen en ze wordt getest, blijkt ze antistoffen te hebben. Nu denkt ze  dat ze al eind januari besmet is geraakt, vertelde ze in de Coen & Sander-show op Radio 538.


“Ik heb het gehad en al heel vroeg. Best heel erg. Het was alleen al voordat bekend was dat het in Nederland speelde. Ik dacht dat het een normale griep was, maar die was wel heel heavy.” Zo heavy zelfs g dat Linda opnames heeft moeten afzeggen. “Ik kon echt niet op mijn benen staan. En benauwd en geen reuk en geen smaak. Ik had alle symptomen, alleen wist ik toen nog niet dat het corona was.”

In 2011 liepen de opnames van het zevende seizoen Ik hou van Holland vertraging op doordat Linda geveld was door de Mexicaanse griep en stak ze ook nog eens teamcaptain van Ik hou van Holland Jeroen van Koningsbrugge aan, met wie ze destijds tevens in de komedieserie Iedereen is gek op Jack speelde.


De inmiddels herstelde Linda is nu druk bezig met de opnames van de nieuwe Nederlandse film Alles op Tafel aan die ze gaat maken met haar goede vriendin, en regisseur, Will Koopman. Bij het opnemen van een film in coronatijd moet iedereen met regelmaat getest worden. Mocht er iemand besmet zijn of raken, dan komen de opnames stil te liggen.

Iets waar Linda niet aan moet denken: “Het zou wel echt heel erg zijn als er corona uitbreekt op de set, dan hebben we wel een probleem. Maar ik heb het al gehad, dat geeft me een klein beetje rust. Maar ja je kan het nog een keer krijgen zeggen ze, dus ook een beetje een neppe geruststelling eigenlijk…,” vertelde ze aan Shownieuws.