Balletdanseres IGONE DE JONGH beëindigt huwelijk met THIJS ROMER (nu hij strafrechtelijk wordt vervolgd voor seksueel grensoverschrijdend gedrag)

0

Balletdanseres Igone de Jongh heeft besloten om haar huwelijk met acteur Thijs Römer te beëindigen nu hij strafrechtelijk wordt vervolgd voor seksueel grensoverschrijdend gedrag. “Met een zwaar hart heb ik besloten om mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen.” De twee zijn in 2019 getrouwd.

“Met een zwaar hart heb ik besloten om mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen”, schrijft ze in haar stories. De scheiding komt nadat het OM in november aankondigde dat Römer (44) strafrechtelijk wordt vervolgd voor seksueel grensoverschrijdend gedrag.


Justitie Noord-Nederland liet toen weten dat er drie aangiftes tegen Römer liggen. Het gaat om online zedendelicten, van eind 2015 tot eind 2017, met drie minderjarigen die destijds 14 tot en met 16 jaar oud waren. Römer ontkent.

In augustus reageerde De Jongh op de aantijgingen die toen al de ronde deden. ‘Dichtbij elkaar blijven. Heel goed de kinderen beschermen’, zei ze op Instagram, gevolgd door een foto met hun kinderen waarop ze tegen Römer aanleunt.


In 2016 kregen Römer en De Jongh een relatie nadat Igone Thijs via Instagram een berichtje stuurde. Beiden hebben een kind uit een eerdere relatie: Igone is moeder van de 9-jarige Hugo, en Thijs kreeg met Katja Schuurman dochter Sammie, eveneens 9 jaar.